dinsdag 28 april 2015

Zandbak schildpad little tikes

Little Tikes Zandbak Groen. De rand heeft twee brede stukken, waar het kind op kan zitten. Afmetingen: 111x109xcm. Geschikt voor kinderen van 1. Met een deksel die je makkelijk kunt sluiten zodat het speelzand beschermd is tegen slecht weer, huisdieren en bladeren.


De zandbak heeft een waterrand.

Nieuw kost deze zandbak rond de euro. Vind little tikes zandbak schildpad op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel. Na het spelen altijd de deksel erop plaatsen en het zand blijft het zand goed schoon en katten kunnen er niet bij.


De inhoud van de zandbak Schildpad is geschikt voor ca. Robuuste groene zandbak met donkergroen deksel. Je vindt hier duizenden zoekertjes met speelgoed.


En je kan hier ook alles aanbieden waar je eigen kids te groot voor zijn.

Wie zorgt er voor Barbie als je dochter liever op stap gaat met een . De schildpadvorm zal kleintjes erg aanspreken. Stevige Turtle zandbak in donkergroene kleurstelling. Met de deksel erop, blijft het zand goed schoon: er past kg zand in de zandbak.


Met brede ran waarop meerdere kinderen comfortabel kunnen zitten. Speelgoed van bekende merken o. Vergelijk de beste shops met speelgoed! Af te halen in Zoersel, prov. Attachment : Schildpad 1. Materiaal behuizing: Kunststof, Kleur behuizing: Groen, Aanbevolen leeftijd (min): jaar. Gratis af te halen in Haren Gn.


Dit wordt gevierd met een jubileum editie van de schildpad zandbak. Deze zandbak is groen en oersterk! Onder het schild zit een zandbak, maar ook een stoere waterbaan! Bij deze waterbaan worden. Laagste prijs €5bij Whinkel.


Wat anderen zeggen over Whinkel: Mining hardware besteld voor cryptocoins.

Samen tot een goede oplossing gekomen doordat een product te traag leverbaar was. Met een nog beter degisn, kids spelen uren met zand en wat is er nou leuker dan een Schildpad? Eenvoudig buitenspeelgoed prijzen vergelijken! Een stevige zandbak in de vorm van een groene schildpad. Met het schildpad deksel blijft het zand lekker schoon en kun je direct weer aan de slag met spelen.


Leeftij 1-jaar, 2-jaar, 3-jaar. Geslacht, Jongens en Meisjes. Volledige beschrijving .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.