woensdag 23 september 2015

Baby zwemmen hoorn

De vorige keer was een groot succes, ben jij er deze keer weer bij? Kijkdagen en diploma zwemmen. Zie hier meer informatie. Het café is bereikbaar vanuit het zwembad zelf én vanuit de hal, zodat je kunt kiezen of je jezelf eerst wil aankleden voordat je een kop koffie komt drinken of dat je meteen na het . Ouder-kind zwemmen : Haast niets leuker en fijner dan samen met uw baby , kleuter of peuter in warm water spelen.


Door middel van spelletjes en liedjes maakt uw kindje voor het eerst kennis met het grote water van het zwembad.

Vrij bewegen, spetteren, zwieren en drijven. Lekker samen genieten van het warme water. Aanmelden gratis proefles ouder-kind zwemmen.


Tijdens het peuterzwemmen wordt gewerkt aan watervreesvrij maken van jonge kinderen. De peuters leren zich in het water te redden met de hondjesslag. Babyzwemmen is een manier om de band tussen ouder en kind te versterken. In zwembaden AquaRijn en De Hoorn zijn verschillende soorten lessen.


Openingstijden De Hoorn. Zwem- en recreatiebad De Hoorn in Alphen aan den Rijn is een prachtig modern zwemba met zowel binnen- en buitenbaden.

Voor ieder is er iets te vinden! Recreatieba Tij Activiteit. Instructieba Tij Activiteit. Welkom bij de leukste zwemschool van Hoorn. Wij zijn een kleine en gezellige zwemschool en bieden veel verschillende lessen.


Van babylessen tot privelessen kun je bij ons volgen. Als ik jou was zou ik gewoon het zwembad bellen bij jou in de buurt, die kunnen je vast meer informatie geven. Op internet kan je ook veel vinden. Vind gemakkelijk een zwembad bij jou in de buurt en lees de beoordelingen van andere bezoekers.


Ook de omgeving van het zwemba met al dat lawaai en al die prikkels, kan overweldigend zijn voor een baby. In onze baby - en peuterzwemlessen, waarbij vader, moeder, opa of oma mee zwemmen , worden kinderen al heel jong watervrij gemaakt. Het plezier staat voorop, maar spelenderwijs leren ze ook al wat technische vaardigheden. Wij zijn gespecialiseerd in het geven van zwemles aan jonge kinderen (vanaf jaar).


Zwemmen , springen, spetteren en duiken met het hele gezin. Zwembad Kerkpolder is een belevenis voor iedereen, van jong tot oud. Het zwembad heeft een recreatiebad en een wedstrijdbad. Dat moeten we vaker doen!


Heb je de basis van zeemeerminzwemmen onder de knie, doe dan mee met de wekelijkse lessen! Leren zwemmen op een leuke en speelse manier bij zwembad Hoornse Vaart.

Ben jij een echte waterrat? Leer dan zwemmen bij zwembad De Waterhoorn ! Weer een ander wil graag zoveel mogelijk informatie over bevallen krijgen of . Hij is een klein waterratje. Bij ons in Hoorn in het zwembad kan je dat elke dag volgen. Je betaald dan voor de les voor een .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.