dinsdag 22 september 2015

Banenzwemmen rotterdam

Wilt u zelfstandig aan uw conditie werken? Of gewoon lekker ontspannen in het water? Banenzwemmen is dan ideaal. Tijdens het banenzwemmen bepaalt u zelf uw begin- en eindtijd. Ook het aantal banen of uw zwemtempo kiest u zelf.


Met zwembaden is zwemmen in Rotterdam voor iedereen mogelijk.

Hier vind je alle informatie over zwemles, evenementen, seniorenzwemmen en aquasport. Welkom op de website van het Oostelijk Zwembad. Net ten oosten van het centrum van Rotterdam ligt het Oostelijk Zwembad. Het heeft een authentieke en monumentale sfeer, maar wel met de luxe en technieken van een modern zwembad. Als je voor één activiteit perfect in ons bad terecht kunt, is het wel banenzwemmen.


Het wedstrijdbad met banen biedt meer dan voldoende ruimte voor de zwemmers. Of je nu rustig of sportief wilt zwemmen , in het Van Maanenbad kan het. Extra voordelig zwemmen.


Het Van Maanenba ook wel bekend als Sportfondsen Rotterdam Noor is misschien wel het bekendste zwembad in Rotterdam.

Het binnenbad is vooral geschikt voor banenzwemmen. Verwacht er geen toeters en bellen, zoals . Zwemvaardigheid 16:- 16:45. Toon alle activiteiten . Recreatiecentrum Zevenkampse Ring is een multifunctionele accommodatie met zwemba sporthal, wellnessfaciliteiten en een brasserie, gelegen aan de rand van Rotterdam. De accommodatie is dagelijks geopend en biedt veel zwem- en sportactiviteiten aan.


Naast zwemmen in ons moderne . Gelegen in het hart van Rotterdam , waar meer dan 1verschillende nationaliteiten samen komen, ligt Recreatiecentrum Oostervant. In deze multifunctionele accommodatie staan beweging, ontspanning, ontmoeting en lachen centraal. Er zijn meer dan verschillende activiteiten. Baby en peuterzwemmen zo jan.


Special aanbod: Verstandelijke beperking. Locatiemanager: Carlo Trumpi. Kom in de winter zwemmen of sporten bij Het Alexanderhof en spaar voor leuke acties! Bewegen in water is de ideale vorm van beweging.


Daarom is zwemmen een sport voor jong en oud! De temperatuur komt deze week naar verwachting boven de graden uit. Een goede reden dus om verkoeling te zoeken in een van de buitenzwembaden of recreatieplassen in Rotterdam en omgeving.


Metro zette er vijf op een rijtje.

Zwembad De Windas is het zwembad voor Lansingerland (Bergschenhoek, Berkel en Rodenrijs, Bleiswijk), maar ook mensen uit Zoetermeer en Rotterdam bezoeken ons graag. Doordat zwembad de Windas over .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.