vrijdag 25 september 2015

Rat in huis

Weten of u een rat in huis hebt, is niet altijd even eenvoudig. Wacht niet te lang met het inroepen . Ratten zijn nachtdieren, net als muizen. De kans dat u een levende rat ziet, is daarom erg klein.


Hebt u het vermoeden ratten te hebben in uw bedrijf, huis , in de tuin of op zolder, neem dan snel maatregelen.

Kom dan meteen in actie. Zodra ratten in huis zitten, dan is wering namelijk al te laat. Hoe kan u de ratten in huis zelf bestrijden?


Lees ons advies en vertrouw bij problemen op onze expertise in doeltreffende rattenbestrijding en -preventie. Veruit de meeste mensen vinden wilde ratten vies. Zolang ratten in riolen, vuilnisbelten en hooizolders bivakkeren, zijn ze nog te verdragen, maar ratten in je huis dien je direct te bestrijden! In Amsterdam heerst een ware rattenplaag.


Hier zijn tips om te voorkomen dat de rat je huis binnendringt.

De rat is één van de meest voorkomende diersoorten op onze Aarde. Je kan ze overal aantreffen: in en nabij woningen, schuren, rioleringen, maar ook in open vel langs grachten en water. Ach, misschien visite met een pluizige trui? Gisteren zat oudste zoon (jr) op de grond te spelen.


Opeens zei hij: hee, hagelslag. Veel mensen gruwelen ervan: een rat in je huis. Theo de Wagenaar uit Hilversum is dat stadium al. Probleem met ratten in huis ? Vraag uw gratis offerte.


Onze ongediertebestrijders laten zich door geen enkele rattenplaag uit het veld slaan. Hoort u toch trippelgeluiden, dan gaat het in van de gevallen om muizen. Deze dieren zijn eenvoudig te . Berichtdoor The Puma Di 12:03. Sinds afgelopen week hoor op de bovenste verdieping tussen het dak en de plafond rare geluiden. Ik heb voor de zekerheid een muizenval eens geplaats.


En zie daar het volgende resultaat. Wanneer u te maken heeft met een rattenplaag in huis , is het raadzaam om deze zo snel mogelijk te laten verhelpen.

Wist u bijvoorbeeld dat een zwarte en bruine rat, de meest voorkomende rattensoorten in Nederlan zich razendsnel kunnen voortplanten? De bruine rat is, net als de zwarte rat en de huismuis , een cultuurvolger, wat kortweg inhoudt dat het dier de menselijke beschaving volgt en, voor een deel, ook afhankelijk is van de mens. Van oorsprong komt de bruine rat voor in steppegebieden van Oost-Azië.


Een bruine rat kan zich . Aan het eind van de Middeleeuwen heeft de bruine rat zich in . Je kunt een ratbox kopen en daar gif in plaatsen en die buiten plaatsen als de keuken op een tuin of iets dergelijks aansluit , leg op de box een steen voor het verschuiven. Je hebt ook rat klapvallen maar die werken .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.