vrijdag 25 september 2015

Boktor zelf bestrijden

Er zijn verschillende opties om de boktor te kunnen bestrijden. Natuurlijk wilt u bij het herkennen van de boktor , de boktor zo snel mogelijk bestrijden. Maar kunt u dit gemakkelijk zelf doen of kunt u beter gebruik maken van professionele boktorbestrijding?


Lees hier meer over de diverse manieren van de boktor bestrijden. Zelf boktor bestrijden doet u met onze producten tegen boktor.

Last van boktor in je huis? Oma weet raad en heeft altijd een oplossing met huismiddeltjes om ongedierte te bestrijden ! Wil je proberen boktor zelf te bestrijden met huismiddeltjes? Boktor is hardnekkig ongedierte wat veel schade toebrengt aan allerlei houten objecten, zoals jouw houten meubels, houten vloeren en andere houten constructies. Als je geen actie onderneemt om boktor te bestrijden . Spring naar Boktor bestrijden in huis - Het bestrijden van boktor kun je dus zelf doen als je het niet erg vindt om vieze klusjes te doen en als de boktor in een klein deel in huis zit.


Daarna wordt het houtwerk aan het oppervlak besproeid met een boktor bestrijdingsmiddel. Bij hardnekkige diepere aantastingen en geschilderd houtwerk worden .

Het is niet alleen lelijk . Bij kleine houten voorwerpen die besmet zijn met houtwormen, kun je bestrijding zelf uitvoeren. Houtwormen gaan namelijk dood door kou en hitte. Vraag de specialist, die alle technieken in eigen huis heeft, nu om een Gratis Inspectie! Bent u op zoek naar een mogelijkheid om boktor te bestrijden en wilt u graag weten welke kosten hier aan verbonden zijn? Het zelf bestrijden van boktor is uiteraard op financieel vlak bijzonder interessant, maar u dient er wel rekening mee te houden dat het bestrijden van ongedierte vaak ook de nodige ervaring vergt.


Zelf houtworm bestrijden met het complete pakket van Ongediertewinkel. De houtworm is de larve van de houtkever. Die legt eitjes op onbehandeld hout. De larve vreet zich in het hout en maakt kleine gaatjes.


Uit die gaatjes valt boormeel en houtstof. Wij denken dat je het beste boktor niet zelf kunt bestrijden. Bestrijding van boktor vergt ervaring en degelijk materiaal. Grote kans dat boktorren voor schuren kiezen. Een ideale, vaak rustige plek, met veel hout.


Niet raar dat de hout etende beestjes vaak gevonden worden in schuren. Ja, boktorren is een serieus probleem.

Je moet gelijk overgaan tot bestrijding , dit kun je zelf proberen . Boktor zelf bestrijden op verschillende manieren. Wanneer de boktorrenplaag groot is, adviseren wij te allen tijde om hulp in te schakelen. Wil jij zelf de strijd aangaan tegen de boktor? Probeer onderstaand dan eens uit. Heeft de plaag al meerdere objecten aangetast?


Ga dan over op professionele . Een handige klusser wil echter misschien liever eerst zelf een poging doen om te kijken of hiermee een hoop geld bespaard kan worden. Om een goede boktorbestrijding uit te voeren is het van belang om alle boorgangen goed schoon te krabben. Wanneer dat gebeurt is moeten we al het houtwerk goed stofvrij. Er is zeker wel wat zelf aan te doen.


Maar dan moet je wel weten waar het over gaat. Dat is al een wezenlijk verschil in de manier van behandelen. Is het houtworm of is het boktor. Boktor voorkomen is beter dan boktor zelf bestrijden. Helaas is boktorbesmetting niet altijd te voorkomen.


Een besmetting kun je in huis halen doordat een volwassen exemplaar van de boktor naar binnen vliegt en haar eitjes op het hout afzet. Aangezien houtaantastende insecten hun eitjes het liefst op onbehandeld hout .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.