woensdag 30 september 2015

Lactosevrij ijs kopen

Handig en snel online boodschappen doen op Jumbo. Grootste assortiment tegen de laagste prijs. Professor Grunschnabel heeft kokosijs (heel veel verschillende smaken), waarvan in ieder geval sommige smaken glutenvrij en lactosevrij zijn volgens hun website.


Bovenstaande zijn glutenvrij en lactosevrij ijs , gemaakt van sojamelk. Bij verschillende natuurwinkels zou je dit kunnen kopen.

Vegan soja roomijs van Ola! In tegenstelling tot het soja- ijs sommige andere merken is dit echt romig roomijs. Ik word er helemaal blij van.


Behalve deze vanille-smaak is er ook een frambozensmaak. Het zal wel lactosevrij ijs zijn, van koemelk. In mijn geval alsnog een no-go. Maar nee, dit ijs is gemaakt van kokosmelk.

Daarna mijn tweede struikelblok. Wellicht dat er toch wat tarwe in verstopt is? Of melk in de pure chocolade?


Kortom, ik kon concluderen dat deze . Swedish Glace heerlijk romig ijs , 1 veganistisch, zuivelvrij, lactosevrij en glutenvrij. Een heerlijke traktatie voor alle ijsliefhebbers. Trakteer jezelf op het lactosevrije vanille- ijs van Dilea. Verkrijgbaar in verpakkingen van 5ml, moet in de diepvriezer bewaard worden. Opgelet, een ontdooid product mag nooit opnieuw worden ingevroren!


Categorie: Lactosevrij dessert. Bij AH ligt alweer voor een aantal weken een nieuw soort ijs in de vriezerschap. Ik heb de raspberry al gegeten en vind dit lekker smaken.


Mijn reactie was dat het ook leuk zou zijn om Paleo-proof ijs te testen, ijsjes die allemaal lactosevrij en glutenvrij zijn. Wij verkopen ook lactosevrij en glutenvrij ijs Al het lactosevrij sorbetijs wat wij maken is bereid met vers fruit en op basis van water met suiker en johannesbroodpitmeel. Ben je op zoek naar Lactosevrije producten?


Bestel en kom ophalen of laat bezorgen wanneer het jou uitkomt!

Weet niet 1 zeker of het lactose vrij is (hier koemelkallergie nl.), maar dacht het wel. Ik overweeg nog om een keer zelf ijs te. Iemand die lactose-intolerant is, moet doorgaans passen wanneer de desserten opgediend worden. Dankzij het lactosevrij ijs van IJsboerke kan iedereen gewoon meegenieten van de smeuïgheid van IJsboerke. Altijd verkrijgbaar smaken.


Hoeve- melkijs gezoet met stevia. Heerlijk natuurlijk, plantaardig ijs. Ze zijn vegan, lactose vrij , glutenvrij én fairtrade. Kijk hier voor een volledige lijst van al het vegan ijs wat je kan kopen en bestellen. Eigenlijk veel te lekker.


Tegenwoordig is het ingewikkeld om gewoon ijs te kopen , want er mag geen melk of yoghurt, geen citrusvruchten, geen vanille en geen chocolade in. Het ijs smaakt verrukkelijk. IJstaarten : op bestelling de lekkerste creaties, afgestemd op jouw wensen en smaken.


Of gewoon een voorraadje ijs inslaan?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.