maandag 28 september 2015

Bahia bocholt zwembad

Im Inselbad Bahia in Bocholt bieten die Wasserwelt und die große Saunalandschaft Kindern und Erwachsenen Badespaß und Wellness in karibischem Ambiente. De vroege-vogelkaarten zijn geldig voor het Bahia zwembad en voor het Fildekenbad. Vandaag zijn we ook even langs Bahia Zwembad gereden omdat daar een nieuw soort glijbaan stond namelijk de: Aqua Choise!


Aangekomen in het bad ons omgekleed op de vrouwenafdeling daar kwam ik later pas achter want ik zag allemaal blote vrouwen voorbij lopen. Ik denk shit, wegwezen .

Mooie sauna, met veel faciliteiten, volop relax ruimtes, zowel buiten als binnen. Binnen door ook makkelijk naar het zwembad. Alleen jammer dat je voor behandelingen vaak al lang van tevoren moet boeken om een plekje te krijgen.


Opgietingen zijn geweldig en professioneel. Restaurant is ook prima. Ich bin sehr gerne im Bahia. Das Schwimmbad sowie die Sauna sind einfach toll. Der neue Kinderspielbereich ist wirklich schön, allerdings grenzt dieses direkt an die beiden .

Vrouw betast in sauna Bahia in Bocholt. BOCHOLT - Een 26-jarige vrouw uit Rhede, enkele kilometers ten oosten van Bocholt , is dinsdag in de sauna van zwembad Bahia in de Duitse stad lastiggevallen door een mannelijke bezoeker. Kleine moeite bij Bahia , maar helaas moet dan wel zwemkleding aan. Sad Vermeldenswaardig vind ik ook de prachtige tuin met Kneipp . Bahia in Bocholt is een betoverende waterwereld met Caribische Bahia -sfeer die u uitnodigt tot ontspannen en genieten!


Subtropisch zwembad Bahia. Terug naar het overzicht . Bocholt vervult een belangrijke functie als winkelstad voor bezoekers uit de Gelderse Achterhoek. Winkelen is Bocholt is een echte aanrader!


Medewerker zwembad Lochem overleden na ongeluk in container. Ernstig bedrijfsongeval bij zwembad De Beemd. Een medewerker kwam daarbij om het leven, een . Een betoverende waterwereld en een saunaweide die u in vuur en vlam brengt! Naar welk plezier u ook op . Bahia Bocholt is opzich een leuk bad maar niet echt heel bijzonder.


Papa, ik wil zo graag weer 's naar het zwembad. Nou meisje, een andere keer.

Ik hoor het altijd met tegenzin aan. Het bad heeft een 25m bad. Al die schelle geluiden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.