dinsdag 22 september 2015

Star grill rosmalen

Grillroom Stargrill in Rosmalen. Lees recensies van gasten, bekijk de beoordeling, adresgegevens, routebeschrijving en restaurants in de buurt. Heb jij kort geleden een maaltijd van dit bedrijf besteld en wil je deze ervaring graag delen met anderen?


Vul dan meteen even het eenvoudige . De meest volledige site met ruim 66. Actueel adres, telefoonnummer en openingstijden voor Stargrill Shoarma in Rosmalen vindt u in dé lokale bedrijvengids - Detelefoongids.

Als curator is aangesteld mr. Het insolventienummer van deze zaak is F. Voor uitgebreide informatie over dit faillissement, ga naar . Pizzeria Shoarma Stargrill is gevestigd in Rosmalen. Vroeger gelegen aan de N-weg tussen Den Bosch en Geffen. Nu verscholen achter de geluidsschermen van de snelweg.


Neem afslag Rosmalen- Oost en je ziet het witte pand direct liggen. Vele mensen voor je in Rosmalen bestelden hun eten via internet.

Online eten bestellen is gemakkelijk en snel, maar vooral ook erg handig want je hoeft niet altijd geld op zak te hebben. Zo kun je ook altijd bestellen door middel van iDeal of je creditcard. Na je bestelling wordt je eten zo snel mogelijk warm bij je thuis . Lekker… voor uit en thuis. Deze horeca gelegenheid is beoordeeld op EetNu met in totaal reviews. Lees de uitgebreide beoordelingen en meer!


De exploitatie van een shoarmabroodjeszaak. Wilt u het hele bedrijfsrapport inzien? Ook leuk om cadeau te geven!


Op deze pagina hebben we alle informatie voor inschrijving Stargrill uit de categorie Fastfood in Rosmalen samengeplaatst. Nieuw Ophalen of Verzenden. Hieronder vindt u het adres, details en een stadsplan met de exacte routebeschrijving. Weet jij een goede beschrijving voor dit restaurant? Stuur dan een suggestie in!


Kip Sate producent en leverancier voor diverse soorten fingerfood en snacks. Vleesspiezen en visspiezen gemaakt van eerlijke grondstoffen. Reserve a table for the best dining in Rosmalen , North Brabant Province on TripAdvisor: See 5reviews of Rosmalen restaurants and search by cuisine, price, location, and more.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.