dinsdag 22 september 2015

Veranda lichtstraat

Vlakke lichtstraten en veranda screens. Daglicht hebben we allemaal nodig. Niet alleen op esthetisch vlak is het een must voor uw tuinkamer, ook functioneel gezien biedt het een meerwaarde.


Lichtinval draagt bij aan de sfeer van uw interieur en helpt u ook bij de uitvoering van uw dagdagelijkse activiteiten. Houten veranda met lichtstraat.

Wanneer je jouw veranda ook tijdens de wintermaanden intensief wil gebruiken kies je beter voor een dak met lichtstraat in plaats van een volledig glazen dak. Wat onze klanten vertellen. Wij hebben onze veranda met lichtstraat laten plaatsen door Tradobouw. Veranda met lichtstraat.


Alles keurig geregeld door dit geweldige bedrijf. Vakmensen die weten waar ze mee bezig zijn. Een aanrader voor iedereen!

Enkel gelaagd glas: Geschikt voor een veranda of overkapping, want het glas is niet geïsoleerd. Het glas isoleert uitstekend. Gelaagd warmtewerend glas: Geschikt wanneer er veel zon op je aanbouw valt. Wat zijn de voordelen van een glazen koepel of lichtstraat in een veranda ? U wilt de daglicht niet weghalen uit uw keuken, woonkamer of aanbouw door een veranda ? Bij een veranda of overkapping is een lichtstraat op maat vaak geen overbodige luxe.


De lichtstraat is een verrijking voor uw ve. Uiteraard is extra ruimte aan uw huis heerlijk om lekker lang buiten te kunnen zitten. Onder een afdak zonder licht kan het echter toch net iets sneller donkerder worden dan buiten. Daar komt bij dat uw woonhuis ook . Veel mensen verkiezen een woonveranda boven een klassieke aanbouw. Die laten nog meer zonlicht binnen en zorgen voor een open gevoel.


Met een lichtstraat in het dak van uw veranda zet u dat ruimtelijk gevoel extra in de verf. Een houten veranda is een prachtige aanvulling op uw woning en staat garant voor méér woongenot en een langer buitenseizoen. Met zo´n houten veranda geniet u alle seizoenen van uw tuin.

Stel je voor: je hebt een prachtige veranda laten bouwen, alleen zonder lichtstraat. Dan neemt zij helaas al het daglicht weg uit huis. Mensen hebben niet altijd in de gaten hoeveel impact de aanbouw van een veranda heeft op de lichtinval in huis. Onder een glazen dak wordt het snel te warm, vooral op zonnige dagen. Blokkeer de warme zonnestralen met een oprolbaar scherm.


Door het ingewerkte spansysteem hangt het doek niet . Een veranda bouwen hoeft niet duur te zijn. Wij houden rekening met ieders budget. Ook een goedkope veranda kan mooi afgewerkt zijn. Er is voor ieder wat wils.


Onze experts geven graag advies welke veranda , lichtstraat of pergola het best bij uw woning past. Zo vraagt een strakke woning het design van een moderne . Over: In samenwerking met Democo (stalen kozijn) en Luxlight ( lichtstraat ) is deze luxe en stoere veranda ontstaan. De veranda vormt feilloos een geheel met de woning.


Beschut en comfortabel buitenleven door het staaldesign kozijn met optimale transparantie en lichtinval door zowel deze glazen wand als de strakke.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.