donderdag 24 september 2015

Hockey kunstgras kopen

Hockey kunstgras kunt u kopen op rollen van meter breed. Ook raden wij u aan om eens te kijken in ons ruime assortiment aan kunstgras coupons. Misschien zit uw afmeting hier wel bij zodat u kunt profiteren van een zeer voordelig geprijsd stukje kunstgras.


Kunstgras koop u eenvoudig online . De nieuwe trend in de particulieren kunstgras markt is een privé hockeyveld in de eigen tuin! Ruim jaar geleden heeft Nobel Grass, voor deze nieuwe tren een concept ontwikkeld dat een doorslaand succes is gebleken.

Het concept is gebaseerd op de eisen en wensen van onze klanten van het afgelopen decennium. Is het spelen van hockey op kunstgras de hobby van uw kind? Hoe kunt u het sporten dan beter stimuleren dan dit mogelijk te maken op zijn of haar eigen kunstgras hockeyveld ? Kan ik als particulier ook een kunstgras hockeyveld kopen ? Naast hockeyclubs kiezen ook steeds meer particulieren voor een kunstgras hockeyveld.


Voor de particulier is het de perfecte manier om het hockeyspel ook thuis te kunnen beoefenen. Bovendien is het een leuke aanwinst voor de kinderen, die zo al vroeg met . Er zijn weinig sporten waarbij het veld zo intensief wordt gebruikt als bij hockey. Daarvoor is kunstgras ideaal.

Wil jij een hockeyveld achter je huis? Mocht uw vereniging op zoek zijn naar een nieuw hockeyveld dan raden wij u ten zeerste aan eerst informatie in te winnen bij andere verenigingen. Wissel informatie uit en probeer het veld uit met bijvoorbeeld een oefenwedstrijd of -training. Afhankelijk van uw budget en wensen kunt u grofweg . De Internationale Hockey Federatie (FIH), is voortdurend op zoek naar alternatieve hockeyvelden die de afhankelijkheid van dure nylon systemen beperken.


Deze velden eisen minder water en zijn economisch zeer laag in onderhoud en kosten. De hockeywatervelden van GreenFields voldoen aan de FIH-eisen voor wedstrijdvelden voor Olympische en internationale toernooien. Vóór gebruik moet op het hockeyveld een laag water aangebracht worden door middel van telescopische sprinklers of waterkanonnen.


Een waterveld is weliswaar duurder dan een . Hockey is een complete sport, die veel eist van zijn sporters. Zoals snelhei behendigheid en kracht. En het is deze mix die zeer hoge eisen stelt aan het veld waarop wordt gespeeld op – het kunstgras. GreenFields TX werd exclusief ontwikkeld met het oog op het spelen van het moderne, snelle hockey op het hoogste . De spelregels werden aangepast, technieken verfijnd en de kunstvezel werd een essentieel onderdeel van de sport.


Alle velden zijn in eigen beheer leeggeklopt en zeker schoon. Partijen worden per rol of per veld aangeboden, informeer naar de mogelijkheden. Let op: Dit betreffen voetbal en hockey velden inclusief belijning.


Kom snel naar de showtuin in Nijkerk.

Hockeygras is zoals de naam al zegt uitermate geschikt voor hockey. Daarnaast is dit sterke kunstgras geschikt andere sport- en speeldoeleinden. Een kunstgras sportveld van Desso garandeert constante speelkwaliteit ongeacht het seizoen.


Ontdek ook onze kunstgras toepassingen voor tuin, stad en bedrijf. Voor diverse sporten zoals hockey , golf en voetbal vindt u het beste kunstgras in ons assortiment. Samen met een gespecialiseerd hovenierbedrijf wordt het kunstgras door ons bij uw vereniging gelegd.


Sporten op kunstgras is een verstandige keuze:. Wij bieden kwalitatief hoogwaardig kunstgras voor o.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.