vrijdag 25 september 2015

Zwembad de meerval openingstijden

Banen zwemmen in de korte schoolvakanties. In de korte schoolvakanties kunt u komen banen zwemmen op: dinsdag 07. Op zondagmorgen wordt u de . Recreatief zwemmen in Zwembad De Meerval vindt iedereen leuk!


Je bent van harte welkom!

Happy Hours in De Meerval voor het speciale tarief van € voor alle leeftijden. Bekijk de openingstijden ! Ben jij leerling op een middelbare school? En het is vooral heel leuk om te komen banen zwemmen in Zwembad De Meerval. Het bad is banen breed. Op sommige tijden mag u ook gebruik maken van onze fitnessapparatuur.


De Meerval is een mooi en kindvriendelijk zwemparadijs met allerlei leuke en uitdagen.

Zwemmen leer je natuurlijk in Zwembad De Meerval in Wijchen! Redactionele gegevens laatst gecontroleerd op. De gegeven informatie is vrijblijvend en onder voorbehoud. Voor u op pad gaat: controleer altijd de openingstijden bij de aanbieder.


Controleer openingstijden altijd . De openingstijden van De Meerval Meerdreef in Wijchen vind je - net als de openingstijden van andere vestigingen van De Meerval - op Openingstijden. Ook zin in een gezellige discoavond in zwembad de Meerval in Wijchen? Momenteel zijn we druk bezig met het vernieuwen van onze website.


Doet u ook mee met de Zwem4Daagse? Behalve een gecertificeerde zwemopleiding . Zeester- Meerval is al ruim een halve eeuw DE zwemvereniging in de regio Uden. Turks stoomba sauna en.


De zwempas kan worden opgehaald tijdens onze recreatieve openingstijden , maar bij voorkeur( i.v.m. drukte bij de kassa) op: Maandag . Zwembad De Meerval wil hier iets aan doen om de veiligheid te vergroten en wel met een speciale opfriscursus in de week van april. Natuurlijk wordt de cursus afgesloten met een Certificaat en mag je bovendien de hele meivakantie op alle recreatieve openingstijden komen zwemmen. Ook kun je tijdens de openingstijden van het zwembad terecht bij de receptie of telefonisch contact opnemen .

De Meerkamp in Amstelveen heeft voor elke doelgroep iets te bieden. Naast recreatief zwemmen in het golfslagba wedstrijdba instructieba doelgroepenbad en de buitenbaden, kunt u deelnemen aan diverse aquasporten. Op maandagochtend zijn alle baden beschikbaar voor senioren. Geniet van onze leuke attracties zoals bijvoorbeeld de lange glijbaan, het buitenbadje, de whirlpool en de stroomversnelling.


Kom jij ook zwemmen in zwembad De Meerval ? Subtropisch zwemparadijs AquaFun Sportiom is het gehele jaar geopend!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.