dinsdag 29 september 2015

Picknicktafel leuning

De droom om speelgoed voor kinderen te maken die ze de weg naar onafhankelijkheid leidt, is de basis van Pinolino. Deze droom heeft inmiddels geleid tot een succesvolle geschiedenis van dit Duitse merk. De talloze houten meubels en het speelgoed zijn gemaakt van hoogwaardige kwaliteit.


Hierdoor zijn deze veilig . Uw productvoordelen: Een mooi afgewerkte tafel van massief geimpregneerd grenen hout. Wat de tafel uniek maakt is dat er rugleuningen bij besteld kunnen worden, die voor een optimale zithouding zorgen.

U kunt zelf kiezen voor hoeveel zitplaatsen u een rugleuning wilt. MaximaVida is de nieuwe naam van Gardendiscount. Op deze geheel vernieuwde webshop vind je het bekende assortiment gekleurde picknicktafels , tuinmeubelen en dierenverblijven, maar ook de nieuwe lijn woonaccessoires! Indien u dit wenst, kunnen wij ook rugleuningen aan de zitvlakken bevestigen ( euro per leuning ). De picknicktafel vraagt bovendien bijzonder weinig onderhoud.


E-woodproducts behandelde het hout immers vooraf onder hoge druk, waardoor uw tafel in alle weersomstandigheden buiten kan blijven staan zonder enig . Productomschrijving: Deze kwaliteitsvolle KING picknickset bestaat uit een constructie met een tuintafel, twee tuinbanken en twee rugleuningen. Picknicktafel Sepp online bestellen?

De afgeronde hoeken, dikke rugleuningen en . Je vindt het bij Lobbes. Voor 21:besteld is de volgende werkdag al in huis! Blank houten picknicktafel met leuning voor kinderen. Een mooie en unieke ronde picknick set met een zeer degelijke constructie en netjes afgewerkt. Van geïmpregneerd europees grenen hout, dus onderhouds vrij en gaat jarenlang mee.


Deze sets hebben zich ondertussen honderden keren bewezen. Prijs van deze set zonder leuningen : 2euro. Met leuningen aan banken.


Aan elke grenen picknicktafel kan een leuning bijgeplaatst worden. Deze leuning wordt per stuk verkocht zodat een picknicktafel met een leuning langs één zijde ook mogelijk is. Prijsinformatie: Prijs per : € 904. Het aantal Spaarpunten dat u voor dit product ontvangt is 94. De zeshoekige picknicktafel bestaat uit zes voeten onder een hoek van graden waarop het tafelblad en de zitvlakken worden gemonteerd.


Deze picknicktafel bestaat uit banken en een tafel. De banken zijn onderling verbonden met balken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.