dinsdag 29 september 2015

Zelf serre bouwen

Dat is een flinke klus en daarom vertellen we je waar je op moet letten. Lees alle tips en adviezen op SerreAanbouw. Info en advies over serres. Meer info over een serre zelf maken,.


Veel mensen willen graag een serre. Hoe kun je zelf een serre.

Hard houten schuifpui dubbel glas, meter breed ca meter hoog, zelf afbreken en ophalen, voor elk redelijk bod. Wij helpen u graag bij de keuze. ACD- Serres serre maken . Dan is een serre plaatsen een absolute must.


Je kan je er naar hartenlust in uitleven en het levert allerlei lekkers op zoals sla, radijsjes, uien en bieten. Bij je doe-het- zelfzaak kan je best een zelfbouwpakket kopen. Dankzij de gebruiksaanwijzing wordt de plaatsing als het ware kinderspel.


Het bouwen van de serre heeft nog filmpje nodig, het laatste deel ging heel snel.

Heb zelf al een grotere(gekochte) serre maar heb dit jaar ook iets in mekaar geknutseld in electriciteitspvc-buis op mijn verhoogd bed. Het is eerder een combinatie van een serre en een. Nog iemand met een inventief brein die aan intensieve tuinbouw doet. Keurig gemaakt , die twee bevloeiingsbuizen . Beste, ik heb een ouden bungalow tentframe en wil hier gewone polyethyleen heldere plastiek 2mm over monteren om zo een grote serre te maken. Nu zegt mijn buurvrouw dat mijn planten gaan verbranden.


Kosten zelf serre aanbouwen. Ben je van plan een serre te bouwen, dan ben je niet alleen. Je creëert een ruimte waar je kan genieten van je tuin, tot rust kan komen met een boek en diners kan organiseren voor je vrienden en familie. Een serre maken doe je met de juiste bouwtekeningen. Bouw jouw eigen tuinserre.


Als dit geen ecologisch project is, weet ik het niet meer. Daarenboven is het een superleuk zomerproject om samen met de kinderen te doen. Ontdek ons ruim assortiment serres van merken zoals Elho, Halls, Royal Well, Eden,… Bestel eenvoudig online!


DBG Classics tekent uw glazen serre volledig op . Spring naar Een doe het zelf serre - Er zijn ook bouwpakketten op de markt waarmee een serre in theorie zelf gebouwd zou kunnen worden. Voor de handige mensen onder ons is dit een ideale goedkope oplossing.

Let er wel op dat u een ervaren doe het zelver moet zijn wanneer u dit avontuur aangaat. De benodigde fundatie is afhankelijk van de ondergrond en het soort (gewicht) van het bouwwerk. Op zandgrond kan vaak direct gebouwd worden, eventueel op een tegelvloer. Qua ontwerp kun je uitgaan van een bouwpakket (varierend van een groentekas, tot een officieel prieel).


Maar je kunt natuurlijk ook zelf aan de . Ben eindelijk bijna klaar met de bouw van een kleine serre boven op één van mijn verhoogde bakken. Heb alles wat bijgehouden op foto dus misschien heeft iemand er iets aan. Waar moet je opletten bij de.


In dit Ideabook vertellen we wat de mogelijkheden zijn en waar je op moet letten als je een serre gaat kopen of laat bouwen. Of je nu zelf een serre gaat bouwen of het project uitbesteed aan een bouwbedrijf.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.