donderdag 24 september 2015

Zelf speeltoestel maken

Wil je unieke speeltoestellen voor de kinderen? Speeltoestellen zelf maken kan gemakkelijk aan de hand van deze geweldige stappenplannen! Ontdek en bewaar ideeën over Buiten speeltoestel op Pinterest. Meer ideeën over Kinderen achtertuin speeltuin.


Een houten speeltoren voorzien van een diagonaal zeildoek-dak, Speeltoestel Jungle Lodge is een heuse uitvalsbasis voor actief buitenspeelplezier. Dit speeltoestel Jungle Gym Lodge heeft de afmeting van 7x 4x 2cm.

De touwladder en eventueel golvende glijbaan gaan perfect samen. De Jungle Lodge is een . We zijn aan het kijken voor een nieuw speeltoestel in de tuin. Of zijn er bijvoorbeeld bouwtekeningen te vinden op het internet, zodat we zelf aan de slag kunnen.


Enfin, zoals gezegd keer niets aan eigenlijk om te maken , meestal zelfs te simpel om bouwtekeningen van te maken. Nu is de vraag dus wat goedkoper is : zelf hout halen en bouwen, of een bouwpakket kopen en het gewoon in elkaar zetten, of het laten bezorgen en monteren? Ik heb dit uiteindelijk niet gedaan, omdat de prijzen van een mooi en veilig speeltoestel ontzettend duur waren.


Daarom heb ik ervoor gekozen om zelf een bouwtekening speeltoestel te maken om zo . Maak een decoratief speelhuisje voor de kinderen.

Maak uw eigen speeltoestel met onze robuuste materialen. Heb je altijd al een speeltoestel willen maken ? Bekijk dan deze zelfgemaakt speeltoestellen en word de tofste papa ooit! Laat kinderen lekker spelen in een van onze speelhuisjes. Bekijk alle speeltoestellen voor kinderen op onze website en laat deze thuisbezorgen.


Jij wilt een echt cool speeltoestel in je tuin? Hier krijg je alles wat stijl heeft: knallende kleurencombinaties naar eigen keuze, hoogstaande kwaliteit en een design dat overtuigt door het kwalitatief hoogwaardige massief hout. Dan ben je bij FATMOOSE aan het juiste adres!


Je kunt geen keuze maken ? Wil jij zelf een Speeltoestel Maken ? Bij Jungle Gym kun je Zelf Ontwerpen naar jullie eigen wensen, tuin en stijl! Het liefst zo snel mogelijk. Vaak zijn die toestellen niet goedkoop.


Gelukkig kun je een hoop zelf maken. Ben jij een doe-het-zelver en zou je graag iets unieks voor je .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.