woensdag 30 september 2015

Landelijk tuinhuis

Een Engels schuurtje of garage, carport, pool house en guesthouse in landelijke stijl? Neem contact op met Wood Arts in Avelgem. Grandcasa biedt met zijn cottage line en met de country line een uitgelezen gamma landelijke tuinhuizen aan. Een landelijk tuinhuis moet de sfeer van het platteland oproepen. U weet wel, de sfeer van de alleenstaande hoeve met al zijn bijgebouwen, statig en fier te midden van weilanden en landbouwgronden.


Op zoek naar tuinhuis cottage?

De potdekselprofielen (mm) en de dakconstructie met wolfseinden (kan ook met recht dak) geven deze modellen een landelijke en chique uitstraling. Het uitgebreide modellen-programma met keuze uit diverse . Duurzame en kwalitatieve tuinhuizen in landelijke stijl. Alle unieke modellen zijn op maat verkrijgbaar.


Deze pin is ontdekt door Peggy Vereycken. Ontdek (en bewaar!) je eigen pins op Pinterest. Een tuinhuis kan elke tuin echt afmaken.


Hoe groot of klein uw perceel ook is: wij plaatsen een passen op maat gemaakt tuinhuis. Woodproject kan elke stijl aan en we zullen er dus zeker voor zorgen dat het tuinhuis past bij de architectuur van uw woning.

Van klassiek, landelijk of cottage naar modern en strak. In een zorgvuldig aangelegde tuin hoort een landelijk tuinhuis. De bewoners van deze woonboerderij wensten een tuinhuis in het achterhuis van hun boerderij.


De landelijke tuinhuizen van Russell Woods zijn gemaakt van duurzaam eikenhout. Volgens plan bleven de gevels bestaan. Maar gaandeweg het traject werd duidelijk dat een belangrijk onderdeel: licht en uitzicht, vervaagde.


Na overleg vervingen we de gevels door tuindeuren en ontstond . Mirjam Wiggers tekenstudio is een veelzijdig en creatief bouwkundig tekenbureau dat inzetbaar is voor nieuwbouw en verbouw projecten voor zowel de particuliere als ook de zakelijke markten. Tevens verzorgen wij 3d . Productinformatie Cottage Tuinhuis. Deze statige eikenhouten cottage in landelijke stijl met ruim terras doet iedereen wegdromen. Dankzij de dubbele deur kunnen ook grote spullen binnen- of buitengezet worden.


Reeds jaar fabrikant van houten moderne design tuinhuizen , blokhutten cottage, carports, prieel Veel combinatiemogelijkheden. Dit mooi houten bijgebouw in landelijke stijl met zadeldak is een streling voor het oog in uw tuin. Alles is vakkundig gemaakt met zwaluwstaartverbindingen en uitfrezingen. De mooiste tuinen zijn niet altijd de duurste.


Want met wat je uit deze rubriek plukt, richt je je buitenkamer volledig in. Of je nu een klein stadstuintje hebt met een hangmat of een grote landschapstuin met een zwembad of vijver.

Met wel honderdduizend zoekertjes voor . Een compleet gamma tuinhuizen , cottage, modern en klassiek, alle modellen en groottes. Wij realiseren voor u exclusieve tuinhuizen , overkappingen. Het realiseren van een tuinhuisje in landelijke stijl. In onze werkplaats wordt voorbereidingen getroffen en wordt het voor grote delen van te voren in elkaar gezet. Hierdoor kunnen we het op korte tijd realiseren bij de klant op locatie.


Bij Primewood uit Westmalle kan u terecht voor van alle eiken bijgebouwen op maat, zowel vrijstaand als aangebouwd. Voor alles op het gebied van houtbouw op maat. Wanneer u kiest voor de professionaliteit, van Schipper Groep, kiest u voor kwaliteit en jaar ervaring.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.