dinsdag 29 september 2015

Kanaalplaatvloer afmetingen

De Kanaalplaatvloer is een vrijdragend vloersysteem dat zowel in geïsoleerde als ongeïsoleerde uitvoering verkrijgbaar is. De vloerelementen zijn in de lengterichting voorzien van ronde holle kanalen waardoor deze vloer een relatief laag eigen gewicht heeft. De maximale lengte varieert van ca.


Bij de IVP 2is de constructiehoogte de vloer- dikte plus isolatiedikte. De vloerplaten kunnen onder iedere willekeurige hoek van tot gra- den worden.

In al deze sleutelwoorden speelt de vloer een prominente rol. Productdatablad Kanaalplaatvloer 200. Kanaalplaatvloeren zijn vrijdragende voorgespannen systeemvloeren voor toepassing in de woning- en utiliteitsbouw. In vergelijking met een traditionele vloer kan vaak met een geringere vloerdikte worden volstaan of kan met dezelfde vloerdikte een veel grotere overspanning. Een kanaalplaatvloer bestaat uit vlakke rechthoekige elementen, kanaalplaten of (in Zuids-Nederlands) welfsels genoem die gemaakt zijn van voorgespannen prefab beton.


In deze platen zijn holle kanalen aangebracht. Deze kanalen maken de platen lichter zonder dat ze veel van hun sterkte verliezen. Voor het ondersteunen van kanaalplaatvloeren bij een grote sparing, zoals bijvoorbeeld een trapgat, wordt vaak een raveelconstructie toegepast.

Deze bestaat meestal uit een thermisch verzinkt raveelijzer, ophang- elementen en eventueel een geprefabriceerde vulplaat. Indien er bij de berekening van de kanaalplaatvloer wel uitgegaan is van een tijdelijke onderstempeling, dan wordt dit aangegeven op de vloerentekening. Afmetingen en toleranties. Bij het uitwerken van een project zijn goede details belangrijk. Deze moeten afgestemd zijn op de eigenschappen van de toe te passen.


De voorgespannen PLUS kanaalplaatvloer wordt zowel in de woning- als de utiliteitsbouw toegepast als verdiepings- en dakvloer. De PLUS kanaalplaatvloeren zijn v. Als u een project wilt bewaren wordt het weggeschreven onder het projectnummer dat u ingeeft. De niet-voorgespannen en de voorgespannen kanaalplaatvloer voor verdiepings - en dakvloeren wordt zowel in de woning- als utiliteitsbouw toegepast. Een overzicht van de vorm en afmetingen van Waardo kanaalplaatvloeren is ook op de website van Waardo te downloaden. Waardo voorgespannen kanaalplaten worden horizontaal geproduceerd op stalen onderbanen volgens het extrudersysteem.


DRBG - Dycore kanaalplaten zijn voorgespannen vrijdragende systeemvloeren die in geïsoleerde en ongeïsoleerde uitvoering worden toegepast in de woning- en utiliteitsbouw. Voorgespannen kanaalplaatvloer. TECHNISCHE EN MILIEUHYGIËNISCHE SPECIFICATIE.


Kerto-S is hoogwaardig gelamineerd fineerhout. Het is geschikt voor kleine en grote overspanningen met afmetingen vanaf 45x2tot 75x900mm.

Deze aannames zijn noodzakelijk om hanteerbare uitdrukkingen te krijgen. Op grond van de uitkomsten worden algemene formules opgesteld voor een kanaalplaat met willekeurige afmetingen. Hierbij wordt dus geen gebruik gemaakt van de hierboven genoemde aannames. Dunwandige benadering met twee lijven.


Wij dubben tussen een breedplaatvloer (voor 1e verdiepingsvloer) en een kanaalplaatvloer.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.