donderdag 31 maart 2016

Bedwantsen oorzaak

Ze houden ervan zich te verstoppen in de naden van je tassen en koffers en worden op die manier ongenode gasten in je huis. Hoewel bedwantsen voor zover bekend geen ziekte verspreiden, kunnen ze andere . Hoe herken je bedwants en hoe kun je ze bestrijden? Je moet weten waar bedwantsen vandaan komen, om te weten hoe je aan bedwantsen komt. Ook belangrijk is het om te weten hoe bedwantsen zich verspreiden.


Ook zullen ze sneller voorkomen in gebieden met.

De beestjes zijn klein, plat, ovaal, bruinkleurig en hebben geen vleugels. Wilt u weten of de bultjes beten zijn van vlooien of bedwantsen , let dan op de plaatsen en het tijdstip waarop u gebeten bent. Het herkennen van een bedwantsen beet kan soms erg lastig zijn.


Een van de belangrijkste kenmerken van beten van bedwantsen zijn rode bultjes. Als je niet zeker bent over de oorzaak van de beet of de aanwezigheid van bedwantsen , raadpleeg dan jouw apotheker, arts of een ongediertebestrijdingsfirma. Zij helpen jou met het determineren van het soort insect en later met de bedwantsen bestrijden. De rode vlekjes zijn na enkele weken volledig verdwenen.


Openkrabben van de bultjes kan een ontsteking veroorzaken.

Soms blijft er dan een klein littekentje achter. Alles over de bedwants : symptomen, voorkomen en bestrijden van bedwantsen. We hebben te maken met een wereldwijd groeiende resistentie van de bedwantsen tegen bestrijdingsmiddelen.


Door het gebruik van krachtige bestrijdingsmiddelen halverwege de vorige eeuw werd verondersteld dat bedwantsen in de westerse wereld waren uitgeroeid. Takken is dan ook huiverig voor . Toch zijn de insecten de laatste jaren aan een nieuwe opkomst bezig. In appartementen en hotelkamers worden steeds vaker bedwantsen . De bedwants (Cimex lectularius), vroeger beter bekend als wandluis, is een parasitair insect dat behoort tot de onderorde wantsen (Heteroptera). De bijnaam wandluis is misleiden want het dier is geen luis.


Anders ligt dat met de bedwants , ook wel wandluis of bedluis genoemd. Dat is een ovaalvormig insect van tot millimeter lang dat zich voedt met menselijk bloed. De slaapkamer is de favoriete verblijfplaats van de bedwants. Ze worden aangetrokken door de kooldioxide in de lucht die we uitademen, . Bedwantsen – oorzaken , symptomen van beten, en bestrijden - Hulp.


Hieruit bleek dat de huid van bedwantsen aanzienlijk dikker is geworden de laatste jaren. En dus ook lastiger te bestrijden met insecticiden. Insecticiden zijn chemische middelen waarmee voorheen bedwantsen te bestrijden waren.

De grootste oorzaak van de opmars van bedwantsen in Nederland en België is dan ook dat . De diertjes komen uit Azië en de jongste tien jaar stijgt hun aanwezigheid van jaar tot jaar. Oorzaak is vaak gebrekkige hygiëne. Bovendien zijn ze zeer moeilijk te bestrijden. Zitten ze in huis, schakel je best professionele hulp in”, zegt de expert.


Invasie van bijtende bedwantsen en vlooien.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.