maandag 28 maart 2016

Zwembad dijnselburg prijzen

Welkom op de vernieuwde site van zwembad Dijnselburg ! Er is altijd wat te doen in ons zwembad voor het hele gezien! Gesloten: gesloten: Koningsdag, 1ste paasdag, 1ste en 2de kerstdag en nieuwjaarsdag. De organisatie is feitelijk een gemeentelijke afdeling, direct ressorterend onder het concernmanagement.


Zwembad Dijnselburg is tot op heden in gemeentelijk beheer. De afgelopen bestuursperioden zijn meermalen intenties uitgesproken en besluiten genomen om te komen tot verzelfstandiging van de exploitatie van .

Prijzen Volwassenen : Euro 65. Weergevoelig: Nee Rookbeleid: Verboden te roken. Honden toegestaan: Nee . Recreatiecentrum Dijnselburg is een ruim opgezet park, gelegen te midden van de mooiste plekjes van Nederlan in de provincie Utrecht. Het recreatiepark heeft een prachtige ligging aan de rand van Zeist, tegenover het gemeentelijk zwembad en nabij de bossen.


Vlakbij Amersfoort en op slechts kilometer vanaf . Heerlijk dagje zwemmen in zwembad Dijnselburg ! Het zeer fraaie complex beschikt over een wedstrijdba een recreatiebad met uitzwemba een buitenbad en een instructiebad.

Niet alleen is er alle ruimte voor de bezoekers in. Op deze dag wordt vanaf 12. Kinderen kunnen pony rijden en er zijn demonstraties western (cowboy) rijden en freestylen met paarden.


Ook is er een verloting met leuke prijzen. De opbrengsten komen ten goede aan de Stichting . Hier wordt de zwemsport in de breedste zin van het woord aangeboden: ABC-lessen, zwemvaardighei wedstrijdzwemmen en (mini)waterpolo. Voor alle leeftijden biedt Zwemclub Zeist sportieve mogelijkheden, zowel op individuele basis . Bij of meer stempels wordt de stempelkaart meegenomen in de loting.


Per ronde maakt één kind kans op een prijs voor de gehele klas. De uitslag van deze prijzen worden na de meivakantie bekend gemaakt. Prima,ruime staanplaatsen met schoon sanitair. Camping Recreatiepark Dijnselburg in het Nederlands. Aantal personen: volwassenen, kinderen.


Er zijn geen personen ingevul alle prijzen zijn vanaf per persoon per nacht en inclusief cateringkosten. Maak uw keuze en bekijk de aanbiedingen, arrangementen en last minutes van het door u gekozen bungalowpark nabij Dijnselburg in. Geniet van een heerlijk.


Neem een duik in het zwembad en volg een van de fiets- en.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.