woensdag 30 maart 2016

Pijpleiding

Pijptransport, buistransport of buisleidingtransport is een vorm van transport via holle geleiders die boven, op of onder de gron of op de zeebodem liggen. Met buisleidingen of pijpleidingen kunnen stoffen in vloeibare, gasvormige of vaste vorm worden getransporteerd. Ook het rioleringssysteem is een vorm van . De pijpleiding is privé-eigendom van de . Een onderzeese pijpleiding is een op de zeebodem geplaatste transportbuis.


De leidingen worden vooral gebruikt voor het transport van aardolie en aardgas en in mindere mate ook van water en chemicaliën.

De verschillende types zijn exportleidingen, flowlines, waterinjectieleidingen en chemicaliëninjectieleidingen. Dit netwerk van pijpleidingen biedt een veilige, efficiënte en milieuvriendelijke transportoplossing voor natte bulk, zoals ruwe olie en olieproducten. Pijpleidingen vormen verbindingen tussen bedrijven in de haven. Je kunt ze allebei gebruiken, maar wel in een andere betekenis. Dit projectplan zit nog in de pijplijn.


Er zitten nog zeker tien potentiële cursisten in de pijplijn. De olie uit dat land wordt voornamelijk via pijpleidingen getransporteerd. Ons bedrijf is gespecialiseerd in het aanleggen van pijpleidingen.


Zonder overlast voor onze omgeving en het milieu, zonder gelui veilig en onzichtbaar.

De Haven van Antwerpen is het belangrijkste knooppunt van de West-Europese pijpleidingen. Beide vormen zijn correct, maar de betekenis verschilt. Woorden, begrippen en uitdrukkingen.


Een plan kan nog in de pijplijn zitten en olie wordt getransporteerd via een pijpleiding. SpellingCorrect gespeld. Het Nederlandse offshorebedrijf Allseas heeft van het Russische Gazprom een grote opdracht in de wacht gesleept voor het leggen van honderden kilometers pijpleiding in de Zwarte Zee.


Wij pompen ruwe aardolie (crude) via een pijpleiding van Rotterdam naar Antwerpen. Herstel Duitse pijpleiding. Doorgaans wordt deze VolkerWessels onderneming ingeschakeld om sleufloze verbindingen aan te leggen, nu is de kennis en ervaring gebruikt voor het uittrekken en daarna weer intrekken van een nieuwe . ING en ABN Amro moeten stoppen met het financieren van een omstreden oliepijpleiding in de Verenigde Staten.


Dat stelt de Eerlijke Bankwijzer, een samenwerkingsverband van goede doelen. Voorbeeldzinnen met ` pijpleiding `. NL: Elektriciteit en gas worden via netwerken en pijpleidingen vervoer vaak over nationale grenzen heen DE: Strom und Gas werden über Verbunde und Fernleitungen geleitet, die oft Landesgrenzen überqueren. Een middellijn van — is voldoende voor de pijpleiding. De benoodigde lengte pijpleiding is —. De werkdruk in de pijpleiding zal . Vertalingen in context van de pijpleiding in Nederlands-Frans van Reverso Context: Ook heeft Nord Stream een overeenkomst getekend met het Italiaanse bedrijf Saipem met betrekking tot het plaatsen van de pijpleiding in het water.


Translations in context of een pijpleiding in Dutch-English from Reverso Context: Elk bedrijf met een pijpleiding daarginds deed hetzelfde.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.