vrijdag 25 maart 2016

Turfhoeve newfoundlander

Lekker spelen in het vannacht gevallen dikke pak sneeuw! De in dit filmpje meest. Zijn we opzoek gegaan naar een nieuwe meid.


We zijn weer gaan zoeken op dezelfde manier, want alleen dan vind je echt wat je zoekt. We vonden een kennel waar ze ook prachtige newfoundlander beren hebben, de v.

We zijn er heen geweest voor een gesprek dit was een . Klik op de kleine fotootjes om een vergroting te krijgen. ONZE TOEKOMST Bente is de nieuwe trots! Graag wil ik Angelique Bultman, fokker van Bente, hartelijk danken voor het mij toevertrouwen van dit mooie meisje.


Newfoundlanderkennel “v. Kleur: Zwart (recessief voor bruin) Bente is een vrolijke jonge hond die onze hoop is . Toevallig had Angelique Bultman van kennel “v. Een jaar later is daar Billy bijgekomen als herplaatser van bijna jaar oud.

Deze pin is ontdekt door Ellen Melsen. Ontdek (en bewaar!) je eigen pins op Pinterest. We have many A-Z keywords for this term. Recent user searched keywords.


Prachtige site, bewondering voor de manier waarop jullie met de honden omgaan en vooral ook: mooi type newfoundlander. Het enige waar ik over viel was dat je zegt geen honden te willen plaatsen bij mensen met een laminaatvloer. Nu hebben wij zelf newfoundlanders en een eikenhoutenvloer . Ze zijn van het beerachtige type zeg maar :mrgreen: . Li en voldoet aan fokreglementen rasvereniging VISJ. Meer informatie vindt u op onze website! Turfhoeve en Adit Kane van de Drentseberen een romantisch afspraakje geha we hopen dat er uit deze combinatie half september mooie beertjes geboren.


Van pup af aan was Vayén gek op water, dus het sprak voor zich dat we een keer mee gingen doen in Gieten. Inmiddels is Eric één van de vrijwilligers . U2: Amor Bar von Yamagima. TEVEN JEUGD KLAS: U1: Tosca vh.


U:Thorin vd Mackenmuhle (Res Cac-ib). Nederlands, Annemarie Postma, World Animal Protection Nederlan WWF, Natuurmonumenten, .

Cuppendales Haïda Raven HD: A, NW. Hondentrainingen Yvonne van der Meer traint en helpt mensen en pups van newfoundlanders. Maar al te vaak zie ik dit nog op een verkeerde manier gebeuren. Voor ons al instructeurs zijnde een schone taak om hier zoveel mogelijk aandacht aan te besteden. Mijn complimenten voor uw site en de duidelijke informatie!


Op de foto ziet u mijn dochter van jaar en onze newfoundlander Viënna van de Turfhoeve.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.