dinsdag 29 maart 2016

Speenkruidstraat den haag

Een “kloek” herenhuis (ca. 1m² woonoppervlakte) met slaapkamers en een heerlijke voor- en achter tuin, in een kindvriendelijke straat in de groene wijk Bohemen. Park Meer en Bos, stran zee en duinen bevinden zich op loopafstran evenals scholen (o.a.


The International School), sportverenigingen, zwemba . Het royale appartement heeft maar liefst, ruime slaapkamers, een zonnig balkon aan de achterzijde en een fantastisch terras . Postcode, Straat, huisnrs. Het pand heeft een oppervlakte van 180m² en een perceeloppervlakte van 143m² en heeft kamers kamers waarvan slaapkamers.

De geschatte waarde van deze woning is € 495. De laatst bekende vraagprijs betreft € 497. Stefon Diggs Makes Miracle TD Catch on Last Play, Vikings Win!


Aan deze plattegronden kunnen geen rechten ontleend worden. Fenergy in Den Haag , reviews by real people. Telefoonnummer, adres, postcode, routeplanner en plattegrond - detelefoongids.


Speenkruidstraat 1 Den Haag. Op Huispedia vind je alle woningen van Nederland.

Hier geen korting met de gratis UnitedConsumers- tankpas. Meer informatie over dit tankstation. Uitbreiding parkeercapaciteit Bohemen-Oost.


De woning ligt in een gemiddeld geprijsde wijk: noch duur noch goedkoop. De plaats is ook gemiddeld geprijsd. Psychologiepraktijk en psychotherapiepraktijk. De meest volledige site met ruim 66. Advertentie vanaf - euro per maand.


Daar kom ik niet zo vaak meer. Maar misschien kunnen we elkaar ergens ontmoeten. Wacht, waarom kom je niet gewoon naar mijn huis. Dan kunnen we altijd nog zien waar we heen gaan.


De ruime woonkamer is voorzien van een tegelvloer, een tuindeur en een deur welke via een portaal toegang geeft tot de garage. De keuken bevindt zich aan de voorzijde van de woning en heeft een . Voor informatie kunt u contact opnemen met Kees Kaptein. Wil je een reisadvies op maat?

Sylvia Tempelman-Corsmit.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.