dinsdag 29 maart 2016

Schapenhek nl

Meer dan jaar de grootste producent en leverancier van houten schapenhekken. Noord-Holland is al meer dan jaar de grootste producent en leverancier van houten schapenhekken. Inmiddels hebben veel hekken hun weg gevonden naar tevreden klanten. Behalve als afscheiding voor een tuin, staat het ook mooi als afscheiding in een park of weiland. U heeft keuze uit twee varianten: Engels hekwerk of Frans hekwerk.


U kunt bij ons deze hekwerken per rol bestellen.

Vind schapenhek op Marktplaats. Koop of Verkoop schapenhekken op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel. De Hekkerij levert diverse maten (latafstand en hoogtes) frans schapenhek.


Het frans schapenhek is uit voorraad leverbaar. Bekijk het grootste assortiment tuin-artikelen o. Onze kastanje hekwerken, ook wel schapenhek , schapenraster, schapenhekwerk, houten hekwerk, rasterhekwerk, of kastanjehouten hekwerk genoem komt uit Frankrijk. Daar wordt het deels handmatig en deels machinaal gemaakt van Frans kastanjehout.

Er is ook een Engelse variant op de markt die wat goedkoper is, . Wij leveren voordelig en snel, uit voorraa schapenhekken , kastanje poorten, palen en tuinaankleding. Wij zijn dit bedrijf begonnen uit liefde voor het landelijke product en de uitstraling die het met zich meebrengt. Wij hebben al veel mooie, duurzame, producten mogen leveren aan veel tevreden klanten. Bestel uw Engels schapenhek eenvoudig via de LandsEnd- nl.


Inmiddels weten vele klanten ons te vinden vanwege ons uitgebreide leveringsprogramma. We denken graag met u mee over duurzame toepassingsmogelijkheden. Frans schapenhek is voorzien van een (onscherp ) puntje aan de bovenkant van de lat. Schapenhek van kastanjehout.


De latten zijn redelijk recht en deze zijn strak tussen de dubbele draden gewikkeld. Dit is een verschil met het Engelse schapenhek. Dit is grilliger, is voorzien van een stompje bovenaan . Zoekt u schapenhekken om uw schapen of geiten in de stal of schuur op te hokken? Kastanje schapen hekwerken zijn een duurzaam , millieuvriendelijk, voordelig en decoratief alternatief voor hekwerken van hardhout of geimpregneerd hout.


Het schapenhek wordt vervaardigd van . Trendwoods levert al uw kwalitatieve en duurzame schapenhekken , poorten en overig tuinhout snel en vakkundig.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.