vrijdag 25 maart 2016

Overdekt scootmobiel

Soms rijdt er weleens een overdekte scootmobiel over de weg. Zij geven daarmee blijk van hun bestaan. Rijden ze rond tot tevredenheid van hun berijder ? In veel gevallen is gebleken van niet.


Een overdekte scootmobiel lijkt een aantrekkelijk concept.

In de praktijk is hij dit helaas niet. De scootmobiel Napoleon van Mango Mobility is een overdekte scootmobiel. Ook als het regent zit op deze overdekte scootmobiel goe handig!


Rijden in winter kan op een scootmobiel behoorlijk koud zijn, wij hebben voor dit probleem een oplossing bedacht een scootmobiel met overkapping u heeft geen last meer van de harde wind sneeuw en regen. Zoekt u een overdekte scootmobiel ? Bij PractiComfort kunt u ook kiezen voor een overdekte scootmobiel of een tweepersoons scootmobiel. Mango NAPOLEON overdekte scootmobiel Weer en wind staan u niet meer in de weg.

Met ruitenwisser en duidelijke verlichting trekt u er ook in de herfst. Scootmobiel Scootmobiel Napoleon. Zo goed als nieuwe overdekte scootmobiel aangeboden. Incl koffer (achterzijde) Incl. Koopje wegens lange revalidatie.


Nog geen 4km gereden. Altijd binnen of buiten onder hoes gestaan. Overkapte scootmobiel Gebruikt, maar niet veel. Heeft altijd binnen gestaan, van oud vrouwtje geweest. Is een jaar niet gebruikt en daardoor is accu kapot.


Voortaan droog op uw bestemming komen? Dat kan met deze occasion Napoleon. Deze eenpersoons scootmobiel is overdekt en biedt u daarom ongekende mogelijkheden.


Weer of geen weer, de stevige overkapping, ruitenwissers en duidelijke verlichting bieden u optimaal comfort in de herfst- en wintermaanden! Een van de oplossing voor de opwarming der aarde. Nu nog al de verstandige mensen met een hart voor de natuur meekrijgen voor een betere werel en ook de fileproblemen zijn meteen opgelost met de nieuwe Peugeot driewiel scooter, waarin je bent beschermd tegen wind en regen.

U moet de scootmobiel onbeweeglijk vastzetten. U kunt de aanhangwagen voor scootmobiel ook huren. Sommige aanhangwagens zijn overdekt of overkapt.


Er bestaan demontabele of inklapbare aanhangwagens.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.