donderdag 31 maart 2016

Glazen serre te koop

Glazen serre te koop in Zonnebeke wegen verhuis. Afmetingen: lengte 6m, breedte 30m, goothoogte 85m, nokhoogte 20m, m2. X ijzeren frame ( te demonteren),. Met fundering en dakramen. Een paar ruiten zijn beschadigd maar u krijgt bij de koop nieuwe glazen ruiten.


Koopjeskrant zoekertjes in de rubriek Serre , huis tuin, tuin.

Ontdek hier het volledige aanbod aan tweedehands artikelen of plaats zelf een zoekertje! BESPAAR GELD OP EEN NIEUWE SERRE Een serre zorgt door het vele glas voor licht, warmte en ruimte en voor een verbinding van de woonruimte met … N. U zoekt een serre te koop ? Voor u tot aan koop overgaat, krijgt u bij de A. Deze tweedehands serre modellen zijn alsdusdanig zo goed als nieuw. Informeer zeker naar de interessante condities welke wij u voor deze serres kunnen . Opgelet: ons volledig aanbod is momenteel nog niet online beschikbaar. Geleidelijk aan voegen we meer producten toe.


Tunnelserres zijn een leuke manier om groenten te kweken in de tuin.

Wanneer je zelf op goedkope manier groenten wil gaan kweken in de tuin maar nog niet zeker bent van de aanschaf van een glazen serre , dan is een tunnelserre waarschijnlijk wel. Een eenvoudige serre van 2x2xmeter koop je al vanaf euro. Druk enter om het menu in of uit te klappen. Glazen hobbykas te koop of serre kopen - online goedkoop glazen serre kopen.


Een Filclair serre is de som van ervaring, praktijk en technisch vernuft. Naast de klassieke serres biedt Filclair ook een ruime keuze folietunnels aan. Serre Popular groen met veiligheidsglas. Gelieve je zoekresultaten te verfijnen.


Toon de volgende resultaten . Automatische raamopeners nemen je veel werk uit handen. Serres koop je eenvoudig online bij bol. Tip: bespaar water door te bewateren met regen uit een regenton.


De robuuste aluminium serre van TecTake biedt voldoende plaats voor het kweken van fruit, groenten en planten. GEWÄCHSHAUSKLAMMERN Klips KLEMMEN Glasklemmen GRAU verzinkt - x 30mm ! Selecteer nu de beste glazen serre te koop fabrikanten!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.