vrijdag 25 maart 2016

Theetuin zeeland

Deze mogen vrij bespeeld worden door gasten van de BB en de theetuin. Er loopt een wandelroute over het vrij toegankelijke landgoed. Vanuit „in de Morelleput” kun je een bestaande fietsroute (knooppunt 41) starten.


Ook een route van het wandelnetwerk van Zeeland loopt langs ons landgoed. Huisgemaakte appeltaart, huisgemaakte seizoentaart of een hartige .

In de Zak van Zuid-Beveland kom je al fietsend of wandelend de leukste theetuinen tegen. High tea, zelfgemaakte taart. Wij zijn gesloten van oktober tot mei. Sfeervol overnachten in een prachtig gebied! Ervaar het vakantiegevoel en geniet van onze gastvrijheid.


In onze theetuin is het heerlijk tot rust komen. Kijk uit over de akkers.

Met dagelijks verse taart, soep en broodjes van de dag! Kom gezellig langs voor een kopje koffie of thee, of voor dat ene stukje brocante. De gezellige theetuin in Walcheren.


Onze BB is dichtbij het stadje Veere, Middelburg, het Veerse meer. De theetuin is gelegen aan de prachtige duinen van Goedereede. We werden door Trudy hartelijk en gastvrij ontvangen in haar hele bijzondere theetuin. Voor een goed verzorgde overnachting in onze BB, een lekker taartje in de theetuin of een festiviteit in de spellenschuur bent u bij ons aan het goede adres!


Ontdek op deze website alle mogelijkheden. Wat eerst ons aardappelveld was, . In de theetuin die gelegen is bij onze boerderij kunt U terecht voor koffie, thee en frisdranken. Naast dit worden er ook diverse kleine gerechten geserveer zoals omelet, soep, tosti en belegde broodjes.


Alles wordt vers bereidt. Vaak moet de sla en de radijs nog uit de tuin geplukt worden en het broodje wordt pas bij . Ons theehuis Juffertje in het Groen met een fijn terras ligt tussen akkers en natuurgebied. Waar de natuur en het agrarisch landschap samen zorgen voor schoonheid.

Theetuin Op Kreitsberg. We schenken een goede kop thee en koffie. Het lekkers erbij wisselt , is huisbereid en past bij het Zeeuwse boerenleven van nu. Design by: Jacco de Jager. Na onze vorige tip, blijven we met de tip van deze week nog even in de categorie 'leuke uitstapjes voor zonnige voorjaarsdagen'.


Genieten in de theetuin. Na een fietstocht over de kronkeldijkjes langs het reservaat, dat door de combinatie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.