dinsdag 29 maart 2016

Fort kruiwagen kunststof bak

Kruiwagen Fort , 160L Groen HDPE bak , verzinkt onderstel. Zogenaamde stratenmakers kruiwagen. Geschikt voor het allerzwaarste werk, voor stratenmakers en hoveniers. Stoere rode kruiwagen met liter inhoud.


Ze zijn niet alleen lichter, ze zijn ook duurzamer.

Fort kruiwagen met rode handvatten, kruiwagenbak en velg. Zo kan een kunststof bak niet indeuken als je deze volstort met stenen. Naast de welbekende kruiwagens van Fort , hebben wij hier ook de prijsvriendelijke kruiwagens van TUFX in het assortiment opgenomen.


Een kruiwagen is altijd een handig hulpmiddel in de tuin. Groene stalkruiwagen met wielen. Voor gebruik in de grotere tuin, kwekerij, manege of andere agrarische toepassingen.


Diepe, rechte bak van polyethyleen (HDPE) kunststof , slagvast en U. Met kunststof bak , inhoud 1liter.

De kruiwagen voor alle klussen in de tuin en om het huis. Voor grote tuin, kwekerij, stal of manege. Deze kruiwagen is voor alle klussen in de tuin en om het huis. Koop hem hier, snel geleverd. Hij is geschikt voor de zware bouwmaterialen, stenen, tegels en dergelijke en zeer.


Doordat het frame van de kruiwagen uit één stuk is gebogen, is de kruiwagen zeer stevig maar toch licht van gewicht. Ideaal voor in de tuin en om huis. Universele kruiwagen voor alle werkzaamheden zowel op de werkplaats als om het huis.


Door de kunststof bak van 3. Inhoud van de bak is liter. Dankzij de kunststof bak met een rechte neus is deze kruiwagen geschikt voor alle klussen in de tuin en om het huis en voor de zwaarste bouwmaterialen, stenen, tegels enz. ALTRAD FORT KRUIWAGEN KUNSTSTOF 1LTR BAK TK-1- Biesheuvel Techniek webshop. Productkenmerken Kunststof bak voor kinderkruiwagen.


Verder is het frame uit één stuk. De bak is twee maal gekraald. Variant: kunststof bak. De beste keuze en de laagste prijs vind je in het uitgebreide assortiment van GAMMA!

Op zoek naar goede kwaliteit kruiwagens ? Zo kunt u moeiteloos grote hoeveelheden materiaal transporteren, of het nu grond of stenen zijn.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.