donderdag 31 maart 2016

Veranda hoorn

Bekijk alle huizen te koop in Veranda , Hoorn Nh op funda. Daarnaast is de provinciale weg ( N506) welke ontsluit richting de A(Amsterdam) en N3richting . Reguliere vraagprijs € 259. Indeling: zijentree met toilet, trapopgang en binnendoor naar bijkeuken en garage, woonkamer met veel daglichttoetreding, blokparket, erker en stucwerk wanden, open keuken met dubbele . Te huur: zowel het linker- als het rechter gedeelte van deze statige kantoorvilla, gelegen op een in het oog springende zichtlocatie aan de provinciale weg!


Totale oppervlakte van circa 7m² met voldoende parkeerplaatsen.

Op zoek naar een veranda op maat in de omgeving van Hoorn ? Dan bent u bij Mooieverandas. Wij gaan pas weg als u . Voor een particulier hebben wij een veranda in de achtertuin gemaakt. De woning is vergroot door: plaatsing van een dakkapel, een uitbouw aan de achterzijde ( bijkeuken) en plaatsing van een grote garage.


Het adres van deze woning is Veranda te Hoorn NH. Het pand heeft een oppervlakte van 130m² en heeft kamers kamers. De laatst bekende vraagprijs betreft € 249.

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media , adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren . Zoek en vind postcode bij Veranda in Hoorn.


Nabij voorzieningen, het Mandelapark, Recreatiegebied De Schellinkhouterdijk en voorzieningen ligt deze nette 2-onder-kapwoning. De woning heeft slaapkamers (voorheen 4), waarvan er riant te noemen is. Lekkere tuin op het zuiden en de mogelijkheid tot het bouwen van een garage.


Een woning kopen aan de Veranda in Hoorn begint op Huislijn. Uniek aanbod van de nieuwste koopwoningen. JZ is de postcode van de straat Veranda in Hoorn. In Hoorn hebben wij een tuin renovatie uitgevoerd Bewoners hadden gras met natuursteen tegels en hardhouten vlonder, wij hebben de natuursteen tegels hergeb.


Huis te koop: Veranda te Hoorn. In de straat Veranda in woonplaats Hoorn zijn 1adressen. Terrasoverkappingen Amstelveen Den Helder Hoorn.


Indien u kiest voor een . Klik hier voor de volledige melding! We hebben koopwoningen voor je zoekopdracht veranda hoorn , met prijzen vanaf € 245.

Vind wat je zoekt voor de beste prijs: koopwoningen in hoorn. Steeds meer Nederlanders . Sorry, we moeten iets harder praten, het is een slechte verbinding. Kan aan onze telefoondraden liggen, een storm ergens.


Har, niet doen, straks hebben we helemaal geen verbinding meer. De vader is op zijn knieƫn bij de plint gaan zitten. Hij heeft een lus van witte draad in zijn handen. Kantoorvilla op zichtlocatie aan de provinciale weg Hoorn -Enkhuizen.


De ruimte is voorzien van verlichting, pantry, toilet, airco. Te koop: Woonhuis aan de Veranda voor € 224.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.