donderdag 31 maart 2016

Bewaakte fietsenstalling amsterdam

Borg toegangspas: €eenmalig. Fietsparkeren op straat. Met het jaarabonnement kunt u uw fiets alleen parkeren in de fietsenstalling Tolhuisplein.


Bakfietsen en elektrische scooters kunt u niet parkeren in deze . Zodat u makkelijker en vaker de fiets kunt pakken. Zonder angst voor diefstal.

In zes Lockerstallingen kunt u een OV-fiets huren. U kunt in enkele lokaties uw rijwiel kort stallen. U betaalt dan meestal geen borg voor de sleutel en u rekent af per dag dat u uw rijwiel stalt.


Deze stallingen zijn soms ook bewaakt. Dit maakt het nog gemakkelijker. Daarnaast is het natuurlijk mogelijk om op deze locatie een OV-fiets te huren. De meeste abonnementen voor bewaakte stallingen met servicemedewerkers kunnen worden afgesloten bij de beheerder van de stalling.


Deze prijs is afhankelijk van de locatie, het maximale tarief voor een jaarabonnement is € 230. Voor meer informatie verwijzen we u graag naar de servicemedewerkers in de fietsenstallingen.

Alle stallingen en kluizen in uw gemeente op éeacuten kaart. A bikes paradise you would say! Voor fietsen betaalt u € per dag of € 1voor een hele maand.


Een bewaakte stalling gebruik je als je uitgaat of naar het station en je fiets droog en veilig wil kunnen parkeren. In een buurtstalling zet je je fiets als je thuis geen berging hebt en je fiets niet buiten wil laten. Meer en betere stallingen. Map Data Image may be subject to copyright. In heel Nederland lukt het gemiddeld een op de vijf fietsende treinreizigers niet een stallingsplekje te vinden bij een treinstation.


Het ontbreken van voldoende bewaakte rekken is voor ruim een derde van de niet-fietsende . Maar het parkeren van fietsen mag geen probleem worden. Aldus wethouder Eric Wiebes vanmorgen bij de opening van de gratis bewaakte fietsenstalling bij. Aantal 'nietjes' ( fietsenrekken).


Aantal fietsverhuurbedrijven. De meeste HvA-locaties hebben openbare of afgesloten fietsenstallingen (voor medewerkers). Amsterdam Centraal IJ-zijde A. De HvA onderhoudt alle fietsenstallingen en fietsrekken op de HvA-terreinen.


Op sommige locaties ook de fietsrekken op de openbare weg.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.