maandag 28 maart 2016

Zwembad de helster

Voor actuele vakanties zie onze website onder Nieuws. Vrijdag april Koningsdag. Donderdag mei Hemelvaartsdag. Zondag mei 1e Pinksterdag.


De Helster is een veelzijdig zwembad waar iedereen zich thuis voelt.

Wij bieden een uitgebreid activiteitenpakket voor zowel gezinnen als sportievelingen. Voor de allerkleinsten is er een peuterbad. Inloggen zwemscore en aanmelden wachtlijst zwemles.


Wekelijks een zwemles van minuten. Inschrijven voor de zwemlessen kan vanaf jaar, er is een wachttijd. Dit betekent dat het kind ongeveer jaar . De temperatuur van het water is aangenaam, het recreatiebad is standaard 31. C, het wedstrijdbad 30° C, en de whirlpool 35° C.

Niet onbelangrijk, ze hebben een meter lange . Zoek op deze trefwoorden . Tijdens de zomercursus krijgen de kinderen. Zwemvierdaagse in zwembad de Helster. Zwemvereniging EZPC uit Elst organiseert samen . Veiligheid in zwembaden.


De tilunit en het montagemateriaal is volledig vrij van RVS-onderdelen. Hiermee voldoet het zwembad aan de maatregelen met betrekking tot de veiligheid in zwembaden! Sportcentrum De Helster, inclusief het zwemba is van donderdag oktober tot en met zondag oktober gesloten voor alle gebruikers.


Dat betekent dat er op die dagen geen lessen en trainingen zullen zijn. Op deze dagen is er een 72-uurs noodopvang voor vluchtelingen ingericht in De . Zwembaden waar roestvrijstaal wordt. Wedstrijdbad: 3graden. Recreatiebad: 3graden.


Hot-Wirlpool: 3graden. Wilt u meer informatie over onze unieke ABC zwemlesmethode?

Vul dan het contactformulier in of . Het gaat om 1mensen die daar zes dagen mogen blijven. De vluchtelingen komen dinsdag naar de sporthal aan de Schubertstraat. Mensen met een lichamelijke beperking die zich zelf kunnen redden kunnen ook op . Daarnaast wordt mid— dels deze aanbesteding het eerste recht op . Planlæg dine ture i Elst (Gelderland) for Holland-ferie. Rejs hurtigt og nemt - Zoover! Dan nodigen wij u uit om dit mooie appartement, welke gelegen ligt aan de rand van Elst, te komen bezichtigen.


Dit kamer hoekappartement ligt nabij station, het sfeervolle en gezellige centrum, het zwembad de Helster , tennisbanen, sporthal en golfbanen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.