dinsdag 29 maart 2016

Tuinmeubelen beach 7

Een stijlvolle tuin, waar je kunt ontspannen, en met trots je gasten ontvangt! Luxe tuinmeubelen van Nederlands ontwerp vind je bij Beach ! Een andere afbeelding melden Meld de aanstootgevende afbeelding. Ontvang uw gasten met trots.


Onze luxe tuinmeubelen zijn gemaakt van hoge kwaliteit wicker, aluminium, en hout.

Beach, ontwerp van Nederlandse bodem. Tuinmeubelen geïnspireerd door het Australische continent. Grote voorraa snelle levering! Beach een hip en modern tuinmeubelmerk dat out of de box denkt en lef heeft. Bekijk de collectie in de online catalogus.


Wij mogen ons dan ook dealervan Beach noemen. Koop of Verkoop beachop Marktplaats.

Beach tuinmeubelen vindt u bij Vivaldi XL in Zevenaar. Wij hebben de meeste uitgebreide collectie tuinmeubelen van het tuinmeubelmerk in Nederland. Dat doet u bij Vivaldi XL in Zevenaar. U vindt bij ons namelijk de meest uitgebreide collectie tuinmeubelen van het merk. In onze showroom is er een prominente plaats voor de tuinmeubelen en loungesets van het merk.


De tuinmeubelen van BEACH zijn ontwerpen om heerlijk comfortabel te lunchen, dineren en loungen. Er is enorm veel aandacht besteed aan het zitcomfort, zonder daarbij het design uit het oog te verliezen. Als er iets is dat de ontwerpers van BEACH bewijzen, is het dat comfort en schoonheid hand in hand kunnen . Zo brengen ze het ideale vakantiegevoel aan u over! Kleur : Corn Complete lounge set voor een zeer scherpe prijs.


Dit merk vindt u in alle productgroepen terug. Van gezellige 2-persoonssetjes tot grote loungesets. En dat in diverse materialen: vlechtwerk, aluminium en polywood.


Maar ook beschermhoezen, parasols en . Diningchair Geneva Dark Grey.

Tafel Moonlight 2x 100cm. De stoel heeft een mooie combinatie tussen kunststof en aluminium. De tafelblad is van FSC Teakhout en het onderstel aluminium gepoedercoat. Deze set kan zowel voor buiten als .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.