maandag 28 maart 2016

Schaatsbaan nuenen

Bedankt oud prinsen en vrijiliggers! De toerbaan wordt 4meter lang en meter breed. Het klinkt vreem maar het winterse weer werkt te veel tegen.


Een van de boosdoeners is de sneeuw die op het ijs ligt. Goed nieuws voor alle schaatsliefhebbers. Afgelopen week heeft het flink gevroren en dus kan er weer op veel plaatsen worden geschaatst. De organisatie kan terugkijken op een geslaagde middag. Jong en oud hadden de schaatsen uit het vet gehaal om een dagje te komen schaatsen.


Ook bij de après-schaats . Na een aanloop van aarzeling is de schaatsbaan toch open gegaan voor een geschatte dagen. De meest volledige site met ruim 66. Voor Android klik hier: Android. Kijk ook eens op ons kanaal.


Laat het ons dan gerust weten. Wie weet wordt uw onderwerp gekozen voor een van onze uitzendingen! IJsbaan aan de Broekdijk. Onder het kopje contact vindt u meer informatie en de openingstijden. Ellen Denkers By: Ellen Denkers.


De Schaatskaart van Nederland. Waar kun je schaatsen in jouw buurt? Dit zijn de Natuurijsbanen. Controleer daarom altijd of het ijs betrouwbaar is.


De combinatie van ONBEPERKT eten, LIVE muziek, en een SPANNENDE wedstrijd zullen de kernpunten zijn van dit . Serious Request Veldhoven komt dit jaar met het lekkerste feestje, en JIJ bent daar bij! WebRTB een webcam geplaatst bij de. In onze overdekte ijshal kun je schaatsles volgen voor het leren schaatsen , kunstrijden en schaatsen op Noren. Buiten bevindt zich de enige 400-meter buitenijsbaan van Limburg!


Wil je recreatief schaatsen of discoschaatsen, maar heb je zelf geen schaatsen ? Nuenen en het internetbedrijf.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.