vrijdag 25 maart 2016

Kunststof schommel

Veelal gratis verzonden! Kunststof Schommels koop je eenvoudig online bij bol. Little Tikes Tire Swing - Schommel. Soepel schommelzitje schommel in blauw.


Schommel Lintschommel voor speeltoestel, EVA kunststof.

Afmeting van het zitje 650x140x8mm, 12mm PH touwen. Ophangringen en stelachten in gegalvanisserd staal, zwarte PP kunststof lassen als touwve. Eenvoudig te bestellen en binnen een paar dagen geleverd.


Ons motto: kwaliteit, vakmanschap en service! Voor iedereen een voordeel. Een kwalitatieve schommel in rode kunststof met twee in de lengte verstelbare touwen en twee bevestigingsringen.


Leverbaar in de kleuren limoen groen, roze en turquoise.

TOP buitenspeelgoed heeft altijd wel het schommelzitje waar jij naar op zoek bent. Wil je een kunststof schommelzitje, een houten schommelzitje of wellicht een van rubber? De valhoogte heb je nodig om te bepalen welk bodemmateriaal geschikt is voor de schommel. Als je kunststof bodemmateriaal gebruikt, staat er altijd bij voor welke maximale valhoogte het materiaal geschikt is.


Als de valhoogte van je schommel meter is, moet het bodemmateriaal minimaal geschikt zijn tot meter. Een plastic schommel in de tuin brengt het plezier naar hogere sferen! De mooiste schommels voor buiten in de tuin koop je bij Blokker!


Leuke schommels voor kinderen van verschillende leeftijden. Omschrijving: Specificaties: Terug naar Tuinmeubilair. Al jaar een betrouwbaar familiebedrijf. Correcte service en passend advies.


Altijd mooie aanbiedingen en . Alles op voorraa afhalen gratis, verzenden in Nederland en Belgie! Turnringen kbt metaal rood. Dat zit lekkerder en steviger dan een rechte plank.


Touw en ophanghaken zitten erbij.

Déko-Play schommelzitje kunststof groen is speciaal gemaakt om jouw kinderen veilig te laten schommelen. Het schommelzitje is gemaakt van robuust kunststof en kan tegen een stootje. Toch is het een echt lichtgewicht en zal het kunststof niet sne.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.