woensdag 30 maart 2016

Tuinhuis waalwijk

Dinsdag januari is de showroom in Waalwijk gesloten. Ons assortiment bestaat uit maar liefst verschillende modellen. Wij kunnen alle modellen tuinhuizen op maat maken.


Heeft u specifieke wensen qua maat, uitvoering, materiaal of kleur? Dat is voor ons geen probleem. Wij ontwerpen tuinhuizen op maat en .

U wilt een mooie blokhut kopen om uw tuin in Waalwijk compleet te maken? Theunissen maakt alle blokhutten zelf in eigen fabriek en kan daarom zeer snel uw blokhut leveren! Wat nog meer opvalt naast een snelle levering is de schitterende afwerking. Voor onze blokhutten gebruiken wij A-kwaliteit hout wat wij . Bent u woonachtig in Waalwijk en bent u opzoek naar een nieuw tuinhuis ? Herijgers uit rijsbergen!


Blokhut type Waalwijk met een piramidedak is op maat te verkrijgen zoals u het wenst. Alles uit eigen fabriek tegen de scherpste prijzen. Wij zijn een bedrijf gespecialiseerd in het maken van allerlei soorten houtbouw.

Voor een fietsenschuurtje tot een complete vakantiewoning bent u bij ons aan het juiste adres. U bent dagen per week van harte welkom in onze showrooms in Wijchen en Waalwijk , waar wij meer dan modellen opgesteld hebben staan. Bent u op zoek naar dé specialist in houtbouw uit Waalwijk ? Opening showroom Waalwijk. Dit moderne tuinhuis wordt geleverd met prefab wanden.


Eenvoudige montage en scherpe prijzen. Dit tuinhuis met plat dak type Waalwijk is in iedere maat te koop. Neem een kijkje op onze site of bezoek. Opdrachtgever: Particulier.


Tuinhuis Kerkstraat, Waalwijk. Zo is de keuken vernieuwd en uitgebouw is de exclusieve houten vloer op de begane grond enkele maanden ou is er een veranda aan de woning gebouw is er een groot tuinhuis geplaatst, zijn de ramen op de begane grond voorzien van elektrische zonneschermen en rolluiken, is er een grote, moderne gashaard. Nederlandse winkels overzichtelijk op een rij, waardoor u eenvoudig kunt vergelijken en de beste koopjes kunt vinden. Deze pagina toont blokhut folder aanbiedingen per categorie in waalwijk.


U klikt of zoekt zelf de aanbiedingen bij elkaar op uw eigen. Configureer hier uw tuinhuis wens. Jacob van Ruysdaelstraat - Waalwijk. In de populaire woonwijk “Meerdijk” op uitstekende locatie gelegen uitgebouwde TWEE ONDER EENKAPWONING met aangebouwde tuinkamer, garage, tuinhuis en sfeervolle tuin met verwarmd zwembad en jacuzzi op een royaal perceel van 3m².


NL, de eerlijke huizensite van Nederland met het actuele woningaanbod. Bekijk deze koopwoning op JAAP.

Wegens verhuizing overbodig, nieuwprijs € 76vaste prijs is € 50-, zelf demonteren en meenemen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.