donderdag 29 december 2016

Biggenruggen

Biggenrug aan kant ron andere kant recht. Stootbanden kant rond grijs. Een biggenrug kan voor verschillende doeleinden worden gebruikt.


Het voordeel van deze betonnen elementen is dat snel , eenvoudig en efficiënt hinderlijke verkeerssituaties kunnen worden aangepakt. Een varkensrug of biggenrug is een ovaalvormige betonnen afscheiding.

Deze wordt vaak gebruikt als scheiding bij gelijkvloerse rijbanen, ramkraak-beveiliging bij de toegang van gebouwen en het voorkomen dat een voertuig te ver doorrijdt in het parkeervak. Bij deze laatste toepassing gaat het . Het gemak van Online Sierbeton bestellen. Parkeerplaatsbegrenzers. Met onze parkeerplaatsbegrenzers kan u uw parking veilig inrichten.


Indien u meer informatie (afmetingen, gewichten, kleuren) wilt over onze biggenruggen en halve bol, klik hieronder dan op het type parkeerplaatsbegrenzer waarover u meer wilt weten. Overzicht van parkeerplaatsbegrenzers:. Betonnen plakband 22x11x95cm - 2x rond.

Plakbanden hebben een afmeting van 22cm breedte x 11cm hoogte x 95cm lengte. En zijn de oplossing voor situaties waar de ondergrond de normale banden niet toelaat. De termen stootband en biggenrug worden vaak door elkaar gebruikt.


Bij Stradus Infra vindt u beiden dan ook terug onder het gamma stootbanden. De varkensrug wordt ook toegepast bij parkeerplaatsen om ervoor te zorgen dat de wielen van een auto . Verder worden ze gebruikt om te . Leverbaar diverse betonsokkels betonpalen varkensruggen sierpalen bloembak parkeerbanden jumboblokken stootbanden afzetblokken betonpoeren. Zoekresultaten voor: biggenrug. Zoeken naar producten, ideeën en toepassingen binnen onze website kan met onderstaande zoekformulier.


Mocht het gewenste zoekresultaat niet voor handen zijn, aarzelt u dan niet contact met ons op te nemen. Wat voorafging: ter hoogte van de Mariemontkaai werd het fietspad langs het kanaal al geruime tijd geteisterd door wildparkeerders. Die deponeerden hun wagen doodleuk op een van de belangrijkse fietsroutes van het gewest.


Om die praktijk een halt toe te roepen, liet het Gewest biggenruggen. See what people are saying and join the conversation. Wanneer de verkeerssnelheid afgeremd moet worden of parkeerplaatsen afgebaken zijn varkensruggen (niet overrijdbaar), ook wel biggenruggen genoem een uitstekende oplossing.


Dat kan bijvoorbeeld een stoep zijn, of een parkeerplaats.

Een stootband is afgerond waarmee het geen schade zal .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.