dinsdag 27 december 2016

Wheel horse te koop

Vind wheel horse op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel. Frame zonder motor en aandrijving en een frame met motor zonder carburateur ,zijn apart te koop ! Tuinmeubelen, grasmaaiers. Ook nog een paar motorblokjes voor.


Te koop een wheel horse chager hydro.

Zijn er niet veel van ik heb er niks over gevonden. Alleen de achteras doet het niet. Een mooie zeldzame zitmaaier voor de hobbyist of verzamelaar. Tevens ook wat wielen van de wheel. Klik op het plaatje om meer details te zien.


Ik wil graag een zitmaaier aan kopen om een aanhangwagen te trekken met brandhout in het bos. Is een zitmaaier daarvoor sterk genoeg? Ik weet een wheel horse staan zonder maaidek en één met maaidek.

Koopjeskrant zoekertjes in de rubriek Zitmaaier, huis tuin, tuin, tuinonderhoud. Ontdek hier het volledige aanbod aan tweedehands artikelen of plaats zelf een zoekertje! Algemene omschrijving, te koop , toro wheel horse zitmaaier start en loopt rijdt goed band lek messen gaan niet draaien vaste prijs €37- tel. Verkoopprijs, 375excl BTW en BPM . Deze zitmaaier is nog in goede staat, start en rijdt goed.


Er zit ook een handleiding bij! Wheel Horse bte koop. Klik hiervoor op de afbeelding voor verdere informatie. Gebrukte zitmaaier, gazonmaaier, tuintrekker, te koop. Omschrijving: Leuke machine voor weinig geld.


Aantrekkelijke aanbiedingen van landbouwapparatuur in uw omgeving. Maaier is volledig voorzien van een nieuwe grote beurt en is geheel nagezien. Hierbij is het volgende vernieuwd en gedaan: Vraagprijs VERKOCHT!


Inruil van uw oude zitmaaier is mogelijk. B1met onderdelen €350. Leveranciers Waar een Toro-product kopen , huren of een onderhoudsbeurt laten geven.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.