dinsdag 27 december 2016

Scandinavisch tuinhuis

Bij Huisje van Hout vindt u een luxe tuinhuis met de standaard van een villa. Wij gebruiken enkel Scandinavisch hout van de hoogste kwaliteit, waardoor het tuinhuis het hele jaar warm en comfortabel aanvoelt. Het duurzame hout en dubbel- of driedubbel glas zorgen voor een optimaal binnenklimaat. Tuinhuizen uit Scandinavië -Natuurlijk buitenleven.


Scandivik Buitenleven, de liefde voor Scandinavië brengen we graag bij u thuis of op het bedrijf.

Sfeervolle en bijzondere blokhutten van bekende Scandinavische kwaliteit. Nooit meer de deur uit, relaxen en genieten kunt u voortaan in uw eigen tuin. Rechtstreeks van de fabriek. BeKu importeert haar huizen rechtstreeks van de fabriek uit Estland. Onze producent is al ruim jaar gespecialiseerd in het produceren van blokhutten, chalets en tuinhuizen voor de Scandinavische en Europese markt.


Scandinavische blokhutten zijn blokhutten in een stijl die ontwikkeld werd in de Scandinavische landen. Zo ontstonden Finse blokhutten, Zweedse blokhutten en Noorse blokhutten. Zowel de Zweedse blokhut, de Finse blokhut als de Noorse blokhut werd op dezelfde manier gebouwd.

De tuin en de wet over bomen, hagen, tuinhuisjes en de buren. Een blokhut op maat gemaakt voor in uw tuin? Kies voor kwaliteit van Lugarde. Al meer dan jaar A-kwaliteit houten producten.


Bij Quokka vindt u de kwalitatief beste blokhutten, tuinhuizen en priëlen van Europa. Elk blokhut, tuinhuis of prieel is zorgvuldig geselecteerd! This Pin was discovered by Karin Nieuwland. Discover (and save!) your own Pins on Pinterest.


Modern Scandinavisch design: gevoel van ruimte en vrijheid gebaseerd op traditionele matte kleuren. Simpele, ongecompliceerde ontwerpen en functionaliteit. Bekijk Direct ons veelzijdige aanbod!


Tuinhuis kelly c is een stijlvol tuinhuis die zeer geschikt is om als opbergplek te dienen in uw tuin. Kelly c is één en al kwaliteit. Het noord europese vurenhout is extra sterk omdat de bomen rustiger groeien vanwege de kou. Benieuwd naar de andere . Doordat beton lang vocht vasthou adviseren wij u om een scheiding aan te brengen tussen hout en beton d.

Blokhut van het kwaliteitsmerk bear county! Hierdoor heeft u minder last van vocht in de eerste lagen van uw blokhut en zal de levensduur van uw blokhut aanzienlijk . Meeuwen-Gruitrode Gruitrode . Specificaties voor Tuinhuis Askola Karibu 2x 2x 2cm. Afmetingen: 2x 2x 2cm.


Nu heb je een tuinhuis , net als iedereen er eentje heeft. Maar jij bent niet net als iedereen, toch? Daarom helpen wij je graag om van dat nieuwe tuinhuis een origineel exemplaar te maken.


Eentje dat écht bij je past. En dat kan heel eenvoudig met enkele potten verf. In onze Topvision-lijn komen traditie en ontwikkeling samen, ofwel de uitstraling van een modern tuinhuis in combinatie met de robuuste materialen van een blokhut.


Topvision blokhutten worden gemaakt van Scandinavisch vurenhout en standaard geleverd met EPDM-rubberfolie en houten daktrimmen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.