dinsdag 27 december 2016

Schoolplein 14

Hierop bedacht de Cruyff Foundation een relatief simpele oplossing. Door de realisatie van een Schoolpleinop basisscholen uit zowel het reguliere als speciale onderwijs stimuleert de Cruyff Foundation kinderen om samen te sporten en te . Professioneel ontwerp en advies over inrichting Schoolplein- Nijha geeft de school advies over de inrichting van het Schoolplein14. Zij maken ook een definitief ontwerp van het Schoolplein14. Drie of meer coatings – De school kan drie verschillende coatings kiezen.


Indien de school meer coatings wilt, dan betaalt de . Een Schoolplein biedt coatings. Schoolpleinis een intitiatief van de Johan Cruyff Foundation en heeft als doel alle leerlingen uit het. Dat zijn met verf aangebrachte speelvelden waar de leerlingen allerlei spelletjes op kunnen spelen. Bij de gekozen coatings hoort ook een map voor de school.


Hierin staan de verschillende mogelijkheden per coating uitgelegd. Op het moment dat het Schoolplein. Start Citoweken do jan. OR vergadering Schoolplein 14.


De officiële aanvraag is een paar weken geleden ingeleverd en is inmiddels ook goedgekeurd en bevestigd. Het Schoolplein komt dus definitief! Het is nu alleen nog wachten op de firma die het gaat realiseren. We zijn afhankelijk van hun agenda en een paar droge dagen. Dit gebeurde in aanwezigheid van Johan Cruijff.


Vlak voor de zomer zijn er op onze pleinen verschillende coatings, sportvelden, aangebracht, waarop de kinderen kunnen spelen. Dit, omdat de leerlingenraad een prijs had gewonnen via een actie van de Coop, . Omdat grijze en oude schoolpleinen te weinig uitdagen om te bewegen heeft de Cruyff Foundation Schoolpleingeïntroduceerd. Met Schoolpleinworden schoolpleinen weer aantrekkelijk gemaakt door in samenwerking met de school en haar leerlingen lijnen en kleurvlakken (coatings) op de grond . Vandaag was de feestelijke opening van het nieuwe schoolplein voor de leerlingen van de J. Zij hebben met steun van de Johan Cruyff Foundation en de Rabobank een Schoolpleingerealiseerd. Met het project Schoolpleinwil de Johan Cruyff Foundation kinderen ook tijdens en na .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.