vrijdag 30 december 2016

Zwemmen bad bentheim

Het familieba de sauna…! Actie en ontspanning liggen vlakbij elkaar en brengen jong en oud in vervoering! Wij kijken uit naar uw komst!


Neem contact met ons op . Voor onze gasten, die graag in ons sportbad baantjes willen zwemmen : Ons bezettingsrooster voor scholen en verenigingen! Heerlijk zwemmen en genieten op meer dan 3.

Houders van een kuurkaart €. Seniorenzwemmen – verblijfsduur uur. Vandaag tijdens ons verblijf in het roompot park wezen zwemmen in dit bad. Ontzettend hoog chloor gehalte. Niet kind vriendelijk ontworpen en naar mijn mening . Vergeleken met die paar peperdure thermaalbaden die we in Nederland hebben is dit bad natuurlijk een prima alternatief.


Buiten zwemmen in de kou, heerlijk warm water met diverse bubbelbaden. Bentheimer Mineratherme u optimale ontspanning. Voor de liefhebbers van het koele én warme nat heeft het Duitse grensgebied aardig wat bestemmingen in petto!

Of het nou gaat om heerlijk ontspannen aan het strand van een recreatieplas, spetteren en spatteren in een buitenzwembad of lekker genieten van een hete whirlpool – hier vind je het allemaal. Op dat moment was ik zelf ook al behoorlijk moe dus kroop ik direct in bed en ging Ruben nog even socializen. De volgende ochtend was het lekker buiten koffie drinken en ontbijten.


Deze straat ligt vlak over de grens bij Losser. Indien u uit Losser,Overdinkel of Oldenzaal komt is het het gemakkelijkst om via Losser de Gildehauserweg te rijden, bij Aarnink de grens over en daar rechtsaf de Klosterstrasse op. Liever ontspannen drijven?


Laat je dan meevoeren door het stromingskanaal. Voor de kleintjes is er voldoende ruimte om lekker te ravotten. In het saunalandschap kun je de hectiek van alledag even achter je laten, elke tweede . Want op die manier heb ik een lekkere rustige zondagmorgen.


De geschiedenis en natuurlijke rijkdom van de streek lopen duidelijk . Ga een dagje zwemmen , bezoek een dierentuin of ga voor een leerzame middag naar het museum. Groot zwemmeer met zandstranden, peuterbad en duikplateau. Deze week wat verfrissing voor het warme weer!


Drilandsee Gronau: Rondom de Drilandsee is het fijn ontspannen, naast zwemmen in het zeer schone water , zijn er trapboten, een midgetgolf baan, je kunt er heerlijk wandelen en paardrijden. Elke dag dat je niet gaat zwemmen je . Speciale weeken midweek en week aanbiedingen en last minutes!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.