woensdag 28 december 2016

Lamellen overkapping

Premium lamellendak, een lamellen (terras) overkapping voor particulier of horeca. Buiten een strak en minimalistisch design valt het horizontale dak met lamellen meteen op bij deze lamellendaken. Het is de overkapping voor exclusiviteit omdat het sterke en duurzame ontwerp met stalen versterkingen geen overkapping is . Dit type overkapping is in zeer korte tijd enorm populair omdat het zoveel mogelijkheden heeft.


De lamellen regelen op natuurlijke wijze de temperatuur en bieden bescherming.

Lamellenoverkappingen bieden extra wooncomfort. Bekijk de mogelijkheden. Tevens de glazen schuifwanden zijn mogelijk, zo maakt u uw eigen lamellenoverkapping dicht om er een tuinkamer van te maken. De Louvredaken kunnen zowel vrijstaan aan een gevel of als dakconstructie gemonteerd worden.


Terrasoverkapping met lamellen die u volledig kan openen of sluiten. Geniet van de lente tot de herfst van uw terras. Optioneel terrasverwarmer.

Gemakkelijk online prijs berekenen en bestellen. De strakke lamellen vormen een eenvoud mooi is de kunst van het weg laten. Perfect als u een moderne woning hebt. Modern bij een landelijke woning.


Dankzij het design laat de lamellen terrasoverkapping uw woning altijd in . Overkapping van Biossun gebaseerd op een bioklimatologische architectuur. Met een lamellen terrasoverkapping ben je in staat een comfortabele persoonlijke buitenruimte te creëren. Wanneer de temperatuur weer aangenaam wordt in het voorjaar, roept het buitenleven ons weer op. Dit is vooral te danken aan het unieke concept, om als . Volledig op maat gemaakt en superflexibel.


Onze vertegenwoordiger komt gratis bij u langs om alles door te nemen. Verano Levanto V8is de elektrisch bedienbare vrijstaande lamellenoverkapping van aluminium die uitgevoerd kan worden in iedere RAL- kleur. Agava lamellendaken door ons rechtstreeks geïmporteerd wij zijn de goedkoopste met lamellen daken.


Deze stijlvolle terrasoverkapping met vlak zon- en waterwerend dak maakt van uw terras een aangename buitenplaats , het hele jaar door. Met de eenvoudige bediening en geruisloze .

Deze overkapping is voorzien van een dak met beweegbare lamellen. Zon, regen, wind of wisselende temperaturen, u geniet dankzij de bioklimatologische terrasoverkappingen van Biossun langer van uw terras. Dit moderne concept, vervaardigd van een aluminium constructie, regelt namelijk op natuurlijke wijze de . De nieuwe trend om uw terras te overkappen is een lamellen overkapping.


Nieuw in onze showroom is de vrijstaande Levanto lamellenoverkapping V8van Verano. Het dak van deze overkapping wordt gevormd door lamellen die openen en sluiten door middel van een fluisterstille motor. Als de lamellen dicht zijn ontstaat er een spatwaterdichte overkapping die zorgt voor een .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.