woensdag 28 december 2016

Ola waterspelen

Voor kinderen geldt: met water wordt alles leuker. Een zwembad vol spelletjes die gebasseerd zijn op onderdelen van de Olympische Spelen met een knipoog naar de ijsjes van OLA. Om dit te faciliteren biedt OLA in samenwerking met het Nationaal Platform.


Dit pakket bestaat uit . We got the change to do absolutely everything on this project.

OLA Waterspelen event for Unilever. We came up with the concept for the event and also did all the communications on this project together with a loyalty programm and instore materials. Het zwembad wordt deze middag geheel ingericht met OLA spelletjes. Zorg dat je erbij bent want er is voor slechts deelnemers plaats. Geïnteresseerd en kun je niet . Ola , Waterspelen campagne.


Voor Ola heeft memento de techniek van de website voor de Waterspelen Campagne verzorgd. Hierbij is een maatwerk CMS opgeleverd waar Ola gemakkelijk de evenementen kon beheren.

TILBURG - In Tilburg vond woensdag in recreatiebad Stappegoor een voorronde plaats van de Ola Waterspelen. ROTTERDAM – IJsfabrikant Ola organiseert deze zomer een landelijk waterspektakel voor kinderen. Met de Ola Waterspelen wil de ijsmaker kinderen. Gedurende de hele dag kunnen zestien teams van vier tot zes kinderen meedoen aan een parkoers van acht spectaculaire spellen in het water. Mosaqua: Ola Waterspelen.


Nickelodeon stimuleert kinderen al geruime tijd om meer te bewegen. Zo zal er onder meer een grote stormbaan naast het bad opgesteld worden. En nog enkele andere leuke . An impressive case by Ola. Where children could compete in reallife playing various games in and around water to promote the non-fat icecreams by Unilever. Great as well and . Voor Ola (Langnese in Duitsland) mochten wij diverse opblaasbare waterspelen , zoals loopballen en loopratten op maat maken.


Bekijk al onze custom-made items. Daar mogen ook de Waterijsjes – Silke en Jurre Verkaart, Nick en Fleur-Florijn van de Water, Kaatje Wilms en Bo Maaskamp - aan meedoen, want ze wonnen zaterdag de voorronde van de Ola Waterspelen in zwembad De Scheg. In Eindhoven komen alle winnaars van de voorronden tegen elkaar uit. Download all sizes Use this file on the web Use this file on a Email a link to this file Information about reusing.


No higher resolution available.

Case: Spetterende OLA webshop. Ranomi_Kromowidjojo_OLA_Waterspelen. De TV commercials zijn haast niet te missen. Een soort Olympische Spelen, maar dan in het water. In zwembaden door het hele land kunnen kinderen meedoen aan waterspelen zoals de Rits Raket Race en . Tijdens een vrolijke, maar fanatieke strijd in het water, streden in het totaal kinderen in teams om een landelijke finaleplaats.


Het team Molenkoog uit Den Burg behaalde net geen plaats voor de finale van de OLA - Waterspelen in Nieuwegein. Zij hadden deze week alles gegeven voor één van de felbegeerde plekken in de finale op augustus . Voor Ola hebben we het sportevenement Ola Waterspelen mogen bedenken en maken. Voor dit mega event hebben we alles zelf mogen bedenken. Van de spelletjes in het zwembad tot de communicatie op TV.


Van de aankleding van de zwembaden tot de POS en de incentives. Voorrondes werden gehouden door heel . Een stel meiden en een jongen van ons pleintje hebben zaterdag augustus meegedaan aan de finale van de ola waterspelen ! Hun teamnaam is: De zeemeerminnen! De meiden die meededen waren: Anouk, Susanna, Lizzy, Mabel en Celine.


Ook was er een zeemeerman: Tommy. Op zoek naar maatwerk Reclame items? JB Airdesign voor alle maatwerk inflatables en opblaasbare reclame. Unilever zegt dat kunstmatige kunstmatige kleur- en smaakstoffen minder gezond zijn.


Dat blijkt uit beweringen over de Ola Waterspelen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.