dinsdag 27 december 2016

Gaascontainer

Vind gaascontainer op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel. Nieuw, Gebruikt, Verhuur en Maatwerk. Deze stalen gaascontainer is een veelgebruikte ladingdrager, met name in de staalindustrie vanwege zijn hoge draagkracht en stapelbaar vermogen.


Een gitterbox is uitermate geschikt voor kleine losse onderdelen en voorzien van stalen kleppen aan lange zijde.

De gitterbox staat op stalen poten en is derhalve met . Deze container is uitermate geschikt voor het inzamelen van o. Troostwijk verkoopt gegalvaniseerd stalen gaascontainer voor Bosbouw, hout en tuin- en parkmachines in Nederland. Vandaag voor 17:bestel morgen in huis! De gaascontainer wordt voornamelijk gebruikt voor grotere hoeveelheden papier en karton afval. Gaascontainers - Gaascontainers bestelt u voordelig bij DiscountOffice.


Ook wordt het inzamelmiddel voor andere stromen gebruikt, denk hierbij aan afgedankte potten en trays afkomstig van de tuinbouw. De lediging van de rolcontainers geschied op de meest .

Accessoires ( apart bestellen): - verzinkt tegen meerprijs. Lage prijzen, Grote voorraden. Oppervlakte behandeling: thermisch verzinkt. Vermelde afmetingen = in mm.


Maximaal laadgewicht 5kg. Container met lage bouwhoogte. Beveiligd tegen ongewenst openen en afgijden d. Door de compacte constructie kan de container plaatsbesparend worden opgeslagen.


Eenvoudige opname met heftruck. Borgketting is meegeleverd. Uw palletten worden in een handomdraai stapelbare containers. Opvouwbaar wanneer ze niet worden gebruikt om zo het volume maximaal te beperken.


Structuur in staaldraad met diam. Deze metalen rolcontainer kunt u inzetten voor de inzameling van diverse reststromen. Neem contact op met de afdeling support voor alle vragen.


Uitvoering: klep aan lange zijde.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.