maandag 26 december 2016

Voortgezet onderwijs amstelveen

Alles wat u moet weten over voortgezet onderwijs in Amstelveen. De schoolpagina van Amstelveen College - Stichting openbaar voortgezet onderwijs Amstelveen biedt informatie over de schoolprestaties. Vind informatie over middelbare scholen in Amstelveen.


Hier vind je diverse informatie over het onderwijs en de resultaten van deze scholen voor voortgezet onderwijs. Of je nou een goede en geschikte school wilt kiezen, of als professional benieuwd bent hoe het staat met de kwaliteit van de middelbare scholen in deze . Op zoek naar professioneel voortgezet onderwijs ?

Kijk in het overzicht voor één van de vele middelbare scholen binnen uw eigen regio. Spaans, informatica, handvaardighei drama, muziek, . Panta Rhei wordt bestuurd door een stichting, namelijk de Stichting voor Voortgezet Onderwijs Amstelveen. Het bestuur van deze stichting is het bevoegd gezag van de school. Zij houdt toezicht op de directie. Om de communicatie tussen directie en bestuur zo goed mogelijk te laten lopen en om slagvaardig . Bevoegd gezag, Stichting Openbaar Voortgezet Onderwijs Amstelveen.


Motto, Het Amstelveen College, een school met de mogelijkheden van het grote en de betrokkenheid van het kleine. Brede scholengemeenschappen voor voortgezet onderwijs.

Wanneer uw kind oud genoeg is, kan het misschien naar een gewone middelbare school. In sommige gevallen is speciaal voortgezet onderwijs een optie. Een school waar iedereen gelijk is, maar niemand hetzelfde.


Het Hermann Wesselink College is telefonisch bereikbaar op werkdagen van 08. De laatst beoordeelde financiële gegevens van het bestuur vormen voor de inspectie geen aanleiding het toezicht aan te passen. Het financieel basistoezicht van de inspectie heeft uitsluitend betrekking op de financiële continuïteit van het onderwijs , niet op de financiële rechtmatigheid en doelmatigheid van het onderwijs. Voeg toe aan je mobiel: . In antwoord op het rapport van de Verkenningscommissie Voortgezet Onderwijs hebben de schoolleiders van de vier Amstelveense scholen voor voortgezet onderwijs en de gemeente Amstelveen een gezamenlijke verklaring opgesteld.


De begeleiding van de overgang van kinderen naar het voortgezet onderwijs. In het laatste jaar staan ouders en kinderen voor de keuze van het vervolgonderwijs. FlorenciPlus huiswerkbegeleiding biedt leerlingen in het voortgezet onderwijs verschillende begeleidingsmogelijkheden. Op deze pagina vindt u meer informatie over ons aanbod.


Ieder kind wil zich van nature ontwikkelen. Wij spreken die natuurlijke nieuwsgierigheid en intrinsieke motivatie van kinderen aan. Guus Kieft School Voortgezet Onderwijs (Alle niveaus onderbouw V.O. ).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.