vrijdag 30 december 2016

Royal kunstgras

Gratis kunstgras stalen. Topkwaliteit kunstgras voor tuin, balkon, speeltuin en en openbaar groen. Royal Grass is 1 veilig. Onze producten worden uitvoerig getest op duurzaamheid en veiligheid.


Het kunstgras staat bekend om de natuurlijke uitstraling en de hoge kwaliteit. Kunstgras wordt gekozen voor de gebruiksvriendelijkheid.

Maar dan mag het ook mooi zijn. Wij laten u graag de voorbeelden zien. Wij zijn u graag van dienst met een eerlijk advies en een scherpe vrijblijvende offerte. Wij staan garant voor kwaliteit.


U zoekt een kunstgras merk? U krijgt garantie op kunstgras en installatie door haar verdelers. Op zoek naar goedkoop kunstgras ? Dit type kunstgras is goedkoper omdat er iets minder kunstgrasvezels per vierkante meter zijn gebruikt.


In combinatie met de bruine mosdraad ziet Silker echter wel natuurlijk uit.

Geeft het gazon met zijn sprieten van 45mm een heel royale , weelderige uitstraling. Een stevige, luxurieuze kwaliteit die zich bij uitstek leent voor doeleinden waarbij de esthetische waarde van belang is. De door hun lengte levendige sprieten staan relatief dicht op elkaar. Dit type ondergrond staat bekend als hét kunstgrassysteem voor tophockey. Een optimale grip voor technisch hoogstaande prestaties is met Desso Sportilux verzekerd.


Dankzij de polypropyleen . De ondergrond moet zo strak zijn als een biljartlaken. Iedere oneffenheid zie of voel je later in het kunstgras terug en is moeilijk te herstellen. Ja, dat kan, maar zorg dan wel dat die verharding vlak en waterdoorlatend . TenCate Grass is wereldwijd toonaangevend in de ontwikkeling van kunstgras vezels en het ontwerpen van kunstgras systemen voor sport zowel voor profvoetbal als voor amateurvoetbal. Ga jij voor een zachte, strakke tuin die eruit ziet alsof het net gemaaid is?


Of mag het wel wat wilder en kies jij robuust en volumineus kunstgras ? Verder heeft Vario kunstgrassoorten die speciaal zijn . Wil je alles weten over de mogelijkheden van kunstgras. Bekijken en vergelijken. EEN GOED ADVIES IS GOUD WAARD!


Wij inspireren u graag, maar er gaat niets boven een persoonlijk advies.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.