vrijdag 30 december 2016

Teststrips zwembad

Met een testset controleer je de kwaliteit van het zwembadwater. Meet bijvoorbeeld de actuele pH- en chloorwaarde. Ook de alkaliteit en hardheid van het water test je snel en vakkundig met een testset. Water test strips zijn cruciaal voor het handhaven van een goede waterbalans.


Een goede waterbalans zorgt . Zwembadwater testen is van belang voor het toevoegen van chemicaliën.

Teststrips voor het testen van het chloorgehalte en de zuurgraad. Unieke aanbieding: teststrips voor uw zwembad tijdelijk nog voordeliger in onze webshop. De set bestaat uit stuks 2-in-teststrips voor zwembadwater. Zeer snelle levering bij Zwembadgigant. Ik ga u waardevolle informatie vertellen over de teststrips water aquachek.


Ik vind het belangrijk dat je weet wat je meet en hoe je deze teststrips van aquachek moet aflezen om mooi helder maar vooral gezond zwembadwater of spa water te krijgen. De teststrips geven parameters weer en wel de . Binnen enkele seconden weet u de testresultaten van het chloor, ph, th en tac! Handige stripjes, eenvoudig de zout, ph, chloor en alkaliteit waade van het zwembad.

Dompel een stripje in het water, en vergelijk de waarde met die achterop het potje staat. Categorieën uit Gré Zwembaden. Eenvoudig het teststripje onder water dompelen en de kleuren vergelijken.


H waarde, en alkaliteit. Per stuks verpakt in. Voor welk zwembad ga jij? Bij Praxis vind je allerlei soorten zwembaden. Bekijk hier welk zwembad bij jouw behoeftes past.


Met een zwembad tester kunt u de kwaliteit van het water in uw zwembad controleren. Handmatig met onze zwembad teststrips of automatisch met een digitale testset. Zo komt u er snel achter wat de actuele pH-waarde, alkaliniteit of chloorwaarde is. Het is verstandig om regelmatig te meten want dit komt de kwaliteit van . Bij pH test strips dop je het stripje even in het water en wacht je enkele seconden af. Hierna vergelijk je de kleur van de pH test strips met de . Zout-water systeem gaf aan dat het zoutgehalte te laag was.


Maar inmiddels leek ons zwembad meer de Dode Zee, zo zout. Werking van de strips is eenvoudig en duidelijk. Met deze teststrips meer duidelijkheid gekregen.

Schrijf de eerste review over dit product. Beschikbaarheid: Op voorraad. Meet onder andere het chloorgehalte en de zuurgraad (PH) van het water. Wordt geleverd op blisterkaart.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.