vrijdag 23 december 2016

Hoe bestrijd ik mieren in huis

Dan is het moment weer aangebroken om met elkaar te delen hoe je van je mieren in huis of buiten af bent gekomen. Radar zocht uit hoe je mieren op een veilige manier kunt bestrijden , zodat je kinderen en huisdieren zonder gevaar kunnen blijven spelen terwijl jij geniet van een mierenvrij huis. Als er goudsbloemen, afrikaantjes, lavendel, boerenwormkrui of bieslook geplant wordt bij de plaats waar de mieren overlast bezorgen maken de mieren liever.


Er zijn al tig soorten tips voor mieren te bestrijden maar deze stond er nog niet bij en heb er veel baat bij. Geen noo mieren bestrijden kan op verschillende manieren en met verschillen soorten middelen.

Lees verder welke jouw voorkeur heeft. Deze mieren zijn vrij eenvoudig te bestrijden. Echter bestaat er ook een tropische mier die kan overleven in ons lan dit is de faraomier. Heb je hele kleine miertjes in je huis (ca. 3mm), dan moet . Een mierenplaag in huis is meestal niet iets van één jaar tijd.


Zij maken hiermee je terras en tuin instabiel. Daarbij verspreiden mieren bladluizen die schadelijk zijn voor planten en beschermen zij de bladluizen door hun natuurlijke vijanden zoals de larve van het lieveheersbeestje te doden.

Genoeg reden om je tuin en huis te willen beschermen en ze uit de buurt te . Billy van der Gaag Heb je last van mieren in huis en weet je niet hoe je ze moet bestrijden ? Wij hebben tips om mieren in huis te verwijderen, zodat ze niet meer over de vloer, aanrecht of zelfs in je bed zullen kruipen. Het grootste probleem bij het bestrijden van mieren is dat een mierenkolonie vaak uit veel mieren bestaat. Dit betekent dat een mierenplaag vaak gaat om grote aantallen mieren die meestal in de keuken rondkruipen.


Ze kunnen echter binnen komen als je een bron van voedsel open en bloot laat liggen. Ze kunnen wel vervelend zijn als hun mierennest zich bevindt net naast de te wieden border of op het stukje gazon waarop je wil zonnebaden. Erger wordt het zodra er een heel leger mieren onder de terrastegels vlakbij de keukendeur het huis binnen komen. Mieren bevinden zich liever buiten dan binnen.


Echter heeft bijna iedereen wel een keer mieren in huis gehad. Soms komen ze even rondkijken, . Het begint ermee dat je moet uitzoeken waar de mieren vandaan komen. Het is zaak dat spoor te vinden.


Hoe bestrijd ik mieren ? Zo kom je erachter waar de mieren in huis komen en kun je beginnen met de bestrijding.

In principe zijn er twee . Lees eerst deze handige tips voordat u zelf aan de slag gaat! Klik hier om verder te lezen. Ik weet eigenlijk niet of het nou echt hielp.


Wel heeft mijn vader ook ooit, toen het terras krioelde van de mieren , er spiritus over heen gegooid en een lucifer er achter aan, WHOESHJ, en het . Kijk buitenshuis ook naar plekken rondom deuropeningen en ramen, naar de muren en naar buitenlampen. Als mieren deze plekken gebruiken om je huis binnen te komen en weer naar buiten te lopen, concentreer je bij het schoonmaken en bestrijden dan op deze plekken om ervoor te zorgen dat de mieren niet meer op . Lees meer over hoe je mieren het beste kunt bestrijden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.