donderdag 29 december 2016

Strakke landelijke tuin

Een strakke tuin is gemakkelijk in onderhou ziet er fantastisch uit en heeft natuurlijk een moderne uitstraling. Prachtig dus als jij zelf niet echt dol bent op tuinieren of als je gewoon houdt van strakke lijnen. Prachtige terrassen, strakke zithoekjes, fleurige beplanting of een moderne vijver: de mogelijkheden om een strakke. De strakke landelijke tuin is de ideale plek om te genieten en te relaxen.


Luxe tuininspiratie van de beste tuinarchitecten en hoveniers van Nederland.

Een omgeving waar u helemaal uzelf kunt zijn en energie en inspiratie vindt. Een mooi strak design, al dan niet onderhoudsarm uitgevoer en meer dan voldoende gelegenheid om lekker in je tuin te ontspannen. Deze stijl sluit uiteraard naadloos aan bij een moderne inrichting van je huis.


Met heel veel voorbeelden en inspiratie helpt homify je ook met de moderne tuin op weg. U hebt een heel kleine tuin of juist een behoorlijk grote tuin. Er zijn wel ideeen en wensen, maar hoe verwerk je die in een stijlvol en praktisch tuinontwerp ? Tuin in koloniale stijl .

En wie gaat de tuin vervolgens aanleggen? Wij bieden u een totaalconcept van tuinontwerp , tuinaanleg en tuinonderhoud. Zo houdt u alles in één han van ontwerp . Unieke en persoonlijke tuinen die elk jaar mooier worden. Landelijke tuin met bijgebouw en zwembad rond mooie woning in Vlaamse stijl. Dubbel goud voor grandeur met speelse accenten.


Landschapstuin rond Zuienkerse polder hoeve. Een goed tuinontwerp zorgt ervoor dat u een landelijke tuin krijgt die een goede overloop heeft, zodat de tuin harmonieus opgaat in de omgeving. Dichtbij het huis is de tuin formeel en strak , met duidelijke lijnen. Erg kenmerkend van landelijke tuinen. Onderstaand een pagina vol tuininspiratie , van moderne en strakke tuin , naar landelijk en klassiek.


Graag laten we u een greep uit de door ons ontworpen en aangelegde tuinen zien. Beschrijving: Achter de tuin van het huis in boerderijstijl lag al jaren een stuk grond dat eigenlijk bedoeld was om een huis op te bouwen. De grond kwam te koop als tuingrond en dat was de reden dat de eigenaar zijn huidige tuin flink kon uitbreiden. Er moest een heel nieuw plan komen voor de totale tuin rondom het huis.


Een tuin met een natuurlijke uitstraling, in een ronde vormgeving of rechte strakke vormgeving.

Een tuin waar grote groepen van één soort plant bij elkaar zijn geplaatst. In een vrije vorm, een strak vlak of in een opstelling van een lange lijn. HOME, VISIE, AANPAK, REFERENTIES, CONTACT. Strakke landelijke tuin - Vierkante Meter.


LANDELIJK, MET ZWEMBA MODERN. GROENE OMGEVING : PLAT DAK WINKEL OMGETOVERD. TERRASOVERKAPPING EN PILAARBEKLEDING IN.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.