dinsdag 27 december 2016

Duitse pijp snoeien

Duitse pijp : stank als bloeiende dank. Goed snoeien : mooie klimmer. Aristolochia moet na de winter of in het vroege . Ook handige informatie over bloembollen en planten.


Zwak gegroeide scheuten moeten zo dicht mogelijk bij de hoofdstengel worden weggesnoeid.

Te ) laag groeiende scheuten of stengels verwijderen. De scheuten die op de hoofdstengel groeien, worden tot op ogen teruggeknipt. Scheuten die weinig ontwikkeld zijn kunt u het beste tot vlak bij de hoofdtak snoeien , dit om de verdere groei te bevorderen. Alle andere scheuten tot drie ogen wegsnoeien.


De pijpbloem kan tot meter hoog worden. Zeer mooi te gebruiken als wandbedekking . Om de plant op lange termijn netjes te houden is uitdunnen en terugknippen van de oudste . Deze klimplant bezit zeer decoratieve.

De plant kan met behulp van een rek of. Snoeien : De omvang eventueel inperken. Bemesten: Geen mest nodig. Ik laat ze een schutting begroeien, die ongeveer meter hoog is. Alvast bedankt voor het antwoord.


Vandaar de naam duitse pijp. De bloemen vallen bijna niet op door de grote. Tijdelijk niet leverbaar.


Winterhardheid Ja, usda zone Frequentie van snoeien Weinig snoei nodig, kan makkelijk enkele jaren zonder snoei. Anoniem (anoniem geplaatst). En hij gedraagt zich niet als een bruidsluier! Ik vind dit een goed bericht. En het is een prachtige decoratieve plant.


Giftig snoeiafval kan ook een gevaar opleveren voor mens en dier. Vaak kunnen verdroogde plantendelen ook nog giftig zijn, wat ook in hooi of stro kan zitten. Denk ook aan je huisdieren en vee ( snoeiafval !).


Neem direct contact op met de huisarts.

Snoei is niet beslist nodig, maar elk jaar licht bijsnoeien en uitdunnen in maart voorkomt een te wilde groei. Reacties op dit artikel. Bloeiperiode: Plantlocatie: Zon.


Type grond: Humusrijke bodem.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.