donderdag 22 december 2016

Emu star tuinmeubelen

De meubelen zijn opgebouwd uit staal, voorzien van een kleurrijke laklaag. De stoelen zijn stapelbaar en onderhoudsvriendelijk. Zeer goed te combineren met de tafels uit deze lijn, alsmede bijvoorbeeld een houten tafel.


Allen verkrijgbaar bij Dacks! Deze collectie tuinmeubelen lijkt namelijk regelrecht te zijn weggelopen uit het zonnige zuiden. Goed nieuws: je hoeft niet ver te reizen voor dit . De Italiaanse tuinmeubelen hebben een degelijk, tijdloos karakter en zijn tegenwoordig verkrijgbaar in veel aantrekkelijke kleuren.


Ben je op zoek naar betaalbare design stoelen, tafels en voetenbankjes? Neem dan eens een kijkje in de collectie tuinmeubelen van Emu. Koop of Verkoop emu op Marktplaats.


Deze set bestaat uit vier stoelen met armleuning en een vierkante tafel. Opvallend design met kleurrijke tafels en stoelen. Gemaakt van gecoat staal of aluminium. Dankzij het moderne design is de tuinstoel een prachtige verschijning in iedere tuin, balkon of buitenplaats. Ook geschikt voor intensief en professioneel gebruik.


Deze tafel is gemaakt van hoge kwaliteit staal met een poudercoating. De tafel is weerbestendig en kan dus ook bij slecht weer. Deze bank zit zeer comfortabel en gemaakt van hoge kwaliteit staal met een poudercoating. Deze stoel zit zeer comfortabel en gemaakt van hoge kwaliteit staal met een poudercoating. De bank is weerbestendig en kan dus ook bij slecht weer gewoon buiten blijven staan.


Opbergen is ook geen probleem omdat de bank stapelbaar is. EMU is een Italiaanse meubelfabrikant gespecialiseerd in de productie van tuinmeubilair. Ze beschikken over een eigen onderzoekscentrum. De laatste collecties zijn ontworpen door . Bij House of Green vindt u het complete assortiment EMU tuinmeubelen tegen een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding. Inclusief persoonlijk advies!


Urban Armchair tuinstoel. Ligbed van het merk Hartman tuinmeubelen in de kleur Riven grey. Tuinstoel van het merk Hartman tuinmeubelen in de kleur Xerix. Fermob luxembourg stoel.


Ook verkrijgbaar zonder armleuningen (19) en in verschillende kleuren zoals taupe grijs en roze. Star tuinstoel met armleuningen. Laat je inspireren door de tijdloze klassiekers en hippe ontwerpen van Emu ! Deze Italiaanse meubelmaker is één van de voorlopers op het gebied van tuinmeubelen. Door meer dan zestig jaar ervaring en samenwerkingen met de allergrootste designers, kunnen we met recht stellen dat Emu dé nummer op het gebied .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.