donderdag 22 december 2016

Mbi steenmeesters

Betonproducten voor inrichting van de buitenruimte: sierbestrating, gevelstenen, betonstraatstenen, keramische tegels en toebehoren. Elk jaar worden nieuwe stenen bedacht. Deze moeten voldoen aan de laatste en nieuwste trends maar ook aan strenge kwaliteitseisen. MBI test de kwaliteit in een echt lab.


Welkom bij de ONLINE PRODUCTCATALOGUS van MBI De Steenmeesters.

U vindt hier ons volledige programma sierbestrating. Wilt u meer weten over MBI ? Dan verwijzen wij u graag naar de algemene website van MBI. MBI presenteert volgende week op de Groene Sector de volgende innovatie in sierbestrating. Op deze beurs zullen wij iets heel speciaals . We leveren alle producten van MBI De Steenmeesters. Van begin af aan is investeren in innovatie en vakmanschap een speerpunt van het bedrijf.


Zo lopen ze voorop met zelfontwikkelde machines.

Met vestingingen is MBI een van de grotere stenenleveranciers in Nederland. Bij GroenRijk de Wilskracht hebben we een groot assortiment stenen en tegels van het merk MBI. Uniek van MBI is de Geosteen, een betonsteen met een hoogwaardige toplaag. Bent u op zoek naar MBI sierbestrating in . Een video van MBI De Steenmeesters met een verwerkingsadvies over het aanleggen van betonnen.


Kijk deze zaterdag om 18:uur naar Eigen Huis en Tuin op RTLvoor de onthulling van de Braziliaanse jungeltuin met GeoSteen GeoTravertino tuintegels van MBI De Steenmeesters ! Tom begon zaterdag aan deze industriële urban jungle-tuin. Check in dit artikel hoe . Stenen van Nederlandse bodem van MBI de Steenmeesters. Het bedrijf in sinds het ontstaan enorm gegroeid en beschikt momenteel over productie- en verkooplocaties en buitenlandse verkoopkantoren in Duitsland. De populairste vacature voor Mbi De Steenmeesters in Nederland van vandaag. KPS Delft tijdens de zomervakantie gewoon open.


Benut uw professionele netwerk en vind een baan. Dagelijks nieuwe vacatures voor Mbi De Steenmeesters. En niet te vergeten, ook zien!


Daarom gaan in-lite en MBI De Steenmeesters een unieke samenwerking aan.

MBI produceert esthetische, hoogwaardige en innovatieve betonproducten in drie segmenten. Zo levert MBI bouw gevelstenen voor de woning- en utiliteitsbouw. Levert MBI infra bestrating en infrastructurele oplossingen voor de wegenbouw en openbare ruimte.


En via een landelijk dealernetwerk . Dat elke tuin anders is en geen stijl hetzelfde is snappen ze bij MBI de Steenmeesters. Van keramiek tot beton en van klinkers tot trommelstenen. Bij Kippersluis Sierbestrating vindt u onder andere de.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.