vrijdag 30 december 2016

Houten serre aanbouw

Je kunt dus om de zoveel jaar de kleur veranderen van de aanbouw. Een houten tuinserre is helemaal op maat te maken en biedt veel meer mogelijkheden. Alle serres die Niek Roos vervaardigt zijn van hout en de afwerking van de lichtstraten aan de buitenzijde gebeurt met onderhoudsvrij aluminium daklijsten.


Een goede voorbereiding bij een serre aanbouw is meer dan het halve werk. Heb je interesse in een houten serre ?

Dan is een goede voorbereiding van essentieel . De klassieke houten serre die zijn oorsprong vond en de 17de eeuw diende vooral om exotische planten zoals sinaasappelboompjes te kweken en te laten overwinteren. Heel wat kastelen en landhuizen lieten in hun park een houten serre met grote ramen op het zuiden bouwen om de vorst gevoelige kuipplanten in de . U kunt er alle kanten mee op, een houten serre of houten uitbouw kan worden geïntegreerd in uw huis of pand of juist duidelijk breken met de heersende stijl. Welke kant wilt u op met deze serre ? Wilt u een moderne, warme aanbouw realiseren of gaat u voor een traditioneel chalet gevoel?


We kijken graag met u naar uw persoonlijke wensen en ideeën.

Kenmerkend aan dit type aanbouw is het grote glasoppervlak. Dankzij de serre krijgt u, . Wat zijn de voor- en nadelen van houten serres ? Wat is het onderhoud van een houten serre ? Lees meer over serres op serreinformatie. Wilt u meer zonlicht in uw woning of meer ruimte aan de voor- of achterkant van uw huis?


Kies voor een serre of tuinkamer van Aannemersbedrijf Runhaar. Wat je ook kiest, beide realiseren een meerwaarde voor je woning. Algemeen kan je zeggen: een serre is altijd een aanbouw maar een aanbouw is niet altijd een serre. Door de materiaalkeuze, hout, is deze uitbouw een meer traditionele serre met een klassieke uitstraling.


Houten landelijke serre. Dit type serre wordt ook wel de Engelse serre genoemd. Hard houten schuifpui dubbel glas, meter breed ca meter hoog, zelf afbreken en ophalen, voor elk redelijk bod. Bouwbedrijf Klaver is gespecialiseerd in serre aanbouw , verbouw, renovatie en dakkappelen. Het bouwbedrijf werkt in omgeving Noord-Hollan Heerhugowaar Heiloo etc.


U willt graag plezierig wonen.

In een huis dat écht woongenot oplevert. We zien dat steeds meer mensen actief bezig zijn met het realiseren van hun dromen, en ook bereid zijn om daar wat voor uit te geven. Laat DeltrapErnstBouw de aanbouw bij uw woning verzorgen. Wij verzorgen zowel de nieuwbouw als de verbouwing van een bestaande uitbouw.


Met een aanbouw creëert u meer woonruimte en comfort. Onze vakmensen realiseren altijd een aanbouw op maat. Ook kunt u bij ons terecht voor de plaatsing van een serre. Om te beginnen werken wij met aluminium profielen.


Deze zijn ten eerste stevig en behouden langer de door u gekozen kleur dan houten profielen. Daarnaast isoleren deze aluminium profielen zeer goed. Vroeger was de serre een aparte tuinkamer, afgescheiden van de rest van het huis, een aanbouw in plaats van een uitbouw: de bestaande gevel werd niet weggebroken maar de serre was een extra. Voordeel van aluminium en kunststof profielen is dat deze minder onderhoudsgevoelig zijn dan de houten profielen.


Voor mensen die zelfs in de wintermaanden nog willen genieten van een buitengevoel, of die graag meer licht en ruimte willen creëren in huis, is het aanbouwen van een serre een goed idee. Van de landelijke tot moderne stijl, en van houten tot aluminium en stalen constructies, . Serres bestaan er in vele soorten en maten. De serrebouw expert uit ons netwerk helpt u graag! Een aanbouw is duur en onbetaalbaar? Nee hoor, er zijn ook betaalbare opties!


We presenteren je budget ideeen voor een aanbouw aan je huis.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.